Ressus. Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) Salut , am o problema. Cand trageam cu M4a1-Deagle mi se tot lua tinta si trageam intr-o parte. Bun , am incercat sa dezinstalez jocul si sa il instalez iar , dar dupa ce l-am instalat , cand intru pe un server,nici nu ma duce acolo sa ma conectez , si imi da crash automat .Pur si simplu , cand intru pe vre-un server imi dadea crash automat.. La instalare GTA , imi tot da o eroare cu system32 si ceva cu d3d. Help pls Edited March 5, 2016 by Ressus.
Ressus. Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 Mi-am dat seama ca e de la mouse chestia aia cu tinta.... acum ce fac sa imi mearga sampul ? :(
JuLiaNz0r-Green Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Să incepem : 1.Incearcă să reinstalezi samp / gta in altă partitie ( daca tu o ai in C ,baga-l in D,sau in altă partitie ).2.Schimbă compatibilitatea.3.Reinstalează windows-ul.PS: Si eu am avut problema asta de vreo 2 ori,odata a fost de la partitie,am schimbat partitia si mi-a luat-o,a doua oara a trebuit sa reinstalez tot windows-ul.Baftă ! :P
Ressus. Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 (edited) Să incepem : 1.Incearcă să reinstalezi samp / gta in altă partitie ( daca tu o ai in C ,baga-l in D,sau in altă partitie ). 2.Schimbă compatibilitatea. 3.Reinstalează windows-ul. PS: Si eu am avut problema asta de vreo 2 ori,odata a fost de la partitie,am schimbat partitia si mi-a luat-o,a doua oara a trebuit sa reinstalez tot windows-ul. Baftă ! :P Am incercat sa schimb partitia , si tot asa . Deci imi scrie exact asa : Error opening file for writing : C:\Windows\system32\d3dx9_25.dll. Click abort to stop the installation , Retry to try again , or Ignore to skip this file. Edited March 5, 2016 by Ressus.
GEODOX 47 Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Iti lipseste fisierul d3dx9_25.dll din C:\Windows\system32\, il poti descarca de pe net.
Solution Ressus. Posted March 6, 2016 Author Solution Posted March 6, 2016 (edited) Iti lipseste fisierul d3dx9_25.dll din C:\Windows\system32\, il poti descarca de pe net. Il aveam , dar l-am inlocuit. Acum , cand instalez nu imi mai da eroarea aia , doar ca , cand vreau sa intru pe vre-un server sau pe GTA nu imi intra. Dau pe server , si nu se intampla nimic. Nu imi mai da crash sau prostii , dar acum nu vrea sa imi intre. Edit: Am dat un restart si acum merge , multumesc :*. Edited March 6, 2016 by Ressus.
Recommended Posts