SeNNz0r. Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Am vizionat Dead Snow 1 - O femeie pe nume Sara este urmărită prin zăpezile Norvegiei. Ea este, în cele din urmă, încolţită şi ucisă de către nişte zombii îmbrăcaţi în uniformele forţelor naziste SS din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Şapte studenţi aflaţi în vacanţa de paşte sosesc la o cabană din apropiere de Øksfjord, Norvegia. Cabana cu pricina este deţinută de Sara, prietena lui Vegard. Grupul începe să bea şi să petreacă până când un drumeţ misterios soseşte la ei şi le povesteşte istoria întunecată a regiunii. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, o unitate germană a Einsatzgruppe, condusă de Standartenführer Herzog, a ocupat această zonă. Nu va spun mai multe de oare ce nu vreau sa va dezvalui tot filmu, va recomand sa va uitati la el. http://www.youtube.com/watch?v=55uGN58UOkk Am aflat ca e si partea a 2-a. Am sa ma uit si la aceasta. :D Quote
Afro Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 30 days of night [Pentru 30 de zile noapte] Quote
Goobzoo Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Ultimul film pe care l-am vazut a fost Divergent si a fost chiar foarte fain. Trailer : Quote
MORGAN Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Taken 2: Teroare in Instanbul, un film bun, merita vazut. Quote
CetateanuTurmentat Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Pompeii, l-am vazut acum cateva ore . Quote
Michelle Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 "Nea Mărin miliardar" este un film romanesc vechi dar frumos in vesnicie. Quote
Recommended Posts