Liviu32 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 la scriptul http://pastebin.com/1kxc7Hrx la moneybank si money cand scriu in game /set [nume] money/moneybank nu se intampla nimic, pana acum mergea. Ultima data am bagat radio pe server si nu cred ca ar afecta asta comanda asta..
SevenLife Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Pentru a folosi [/set] cu money / bankmoney trebuie sa ai manager, intra in baza de date la user-ul tau si seteaza pManager pe 1.
EAX.. Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Pentru a folosi [/set] cu money / bankmoney trebuie sa ai manager, intra in baza de date la user-ul tau si seteaza pManager pe 1. A mentionat ca pana acum mergea. @Liviu32 ,posteaza scriptul de la radio.
SevenLife Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 A mentionat ca pana acum mergea. @Liviu32 ,posteaza scriptul de la radio. Probabil i-a scos cineva manager-ul din greseala, pe gm-ul respectiv exista si [/setmanager] din cate stiu, nu are nici o legatura cu script-ul de radio.
Liviu32 Posted March 10, 2016 Author Posted March 10, 2016 Pentru a folosi [/set] cu money / bankmoney trebuie sa ai manager, intra in baza de date la user-ul tau si seteaza pManager pe 1. multumesc, chiar nu stiu cum mi-a disparut managerul. T/C
iulian1307 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Probabil ai ramas fara manager cand ai dat restart sau ceva. Mai bine scoti chestia cu managerul si adaugi o limita de adminlevel.
Recommended Posts