Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare tuturor, am decis sa imi pun propria tinta la vanzare cu doar 500.000$ pe server.

Este tinta Shock.Capone care este folosita pana acum doar de mine si zJoker.

Este o tinta frumoasa dupa parerea mea si ma ajuta foarte mult cand fac un PaintBall sau un duel.

Aici poza cand stai pe loc --> http://i.imgur.com/O71HQn3.jpg

Aici poza cand tragi --> http://i.imgur.com/IrmuUFt.jpg

Astept comentari positive si negative. Nu ma supar.

Edited by Shock.Capone
Posted

Este draguta,dar cea mai buna ramane cea a lui Justin (cea verde).

+1 de la justin mi-am cumparat tinta+moduri care m-au costat 5kk si mi se pare o investitie foarte buna pacat ca numai joaca justin

Posted (edited)

@@Luke.Capone crezi ca esti tare ca imi zici "fraiere" ? Pfff... culcate.

Eşti un roman analfabet. Nu te mai băga în seamă cu mine nu ai dreptul. Eşti doar un alafabet care poate .Capone fără permisiunea lui Alexander. Aşa că ejti un tard. sal kf?

Edited by Luke.Capone
Posted

@@Luke.Capone =]]] nu sti ma sa vorbesti frumos, sau mamicuta ta nu te educa bine? =] 

Mai intai citeste unde traiesc si dupa imi spui ca sunt analfabet...

Eu nu te am jignit... dar tu vad ca o faci... si asta ma face sa ma gandesc ca esti doar un copil... Te saluta MaMa... =))))

Posted

@@Luke.Capone =]]] nu sti ma sa vorbesti frumos, sau mamicuta ta nu te educa bine? =] 

Mai intai citeste unde traiesc si dupa imi spui ca sunt analfabet...

Eu nu te am jignit... dar tu vad ca o faci... si asta ma face sa ma gandesc ca esti doar un copil... Te saluta MaMa... =))))

De unde eşti? Din romania. Daca te-ai mutat in Milano de ce dracu' mai joci pe o comunitate romană? Şi tu ejti doar un copil. Mă salută măta că doar aseară am ajutat-o să îţi facă un fraţior  ^_^

Cred ca în 9 luni o să ai un frate Albert! Ai grijă de el  :angry:

Posted

+1 de la justin mi-am cumparat tinta+moduri care m-au costat 5kk si mi se pare o investitie foarte buna pacat ca numai joaca justin

Sunt aici, şefule. 

*ţinta nu e calibrată bine, este mai mare pe axa OX şi mai îndesată (scurtă) pe axa OY, deşi se observă că totuşi, urmăreşte o formă circulară.

Posted

Nu va mai certati ca dupa da locked la topic :-j.

Tinta este foarte tare.. dar raman tot la a mea, una destul de micuta mov cu auriu.. e editata de mine.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp