Shock.Capone Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Salutare tuturor, am decis sa imi pun propria tinta la vanzare cu doar 500.000$ pe server. Este tinta Shock.Capone care este folosita pana acum doar de mine si zJoker. Este o tinta frumoasa dupa parerea mea si ma ajuta foarte mult cand fac un PaintBall sau un duel. Aici poza cand stai pe loc --> http://i.imgur.com/O71HQn3.jpg Aici poza cand tragi --> http://i.imgur.com/IrmuUFt.jpg Astept comentari positive si negative. Nu ma supar. Edited July 7, 2013 by Shock.Capone
Patrat Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Este draguta,dar cea mai buna ramane cea a lui Justin (cea verde).
Shock.Capone Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 @ daca asta este parerea ta eu o respect.
AK.Coffee Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Este draguta,dar cea mai buna ramane cea a lui Justin (cea verde). +1 de la justin mi-am cumparat tinta+moduri care m-au costat 5kk si mi se pare o investitie foarte buna pacat ca numai joaca justin
Razor123 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Joaca dar nu cu numele de Justin.Capone si cu Justinian.
Shock.Capone Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Si eu folosesc niste moduri de arme, cele a lui Alexander.Capone.
So@r3 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Este draguta,dar cea mai buna ramane cea a lui Justin (cea verde).
Luke.Capone Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Dacă era făcută de tine era jm3k3ră. Aşa eşti doar unul care face bani din munca altuia. S@L p@
Shock.Capone Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 @@Luke.Capone crezi ca esti tare ca imi zici "fraiere" ? Pfff... culcate.
Luke.Capone Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 (edited) @@Luke.Capone crezi ca esti tare ca imi zici "fraiere" ? Pfff... culcate. Eşti un roman analfabet. Nu te mai băga în seamă cu mine nu ai dreptul. Eşti doar un alafabet care poate .Capone fără permisiunea lui Alexander. Aşa că ejti un tard. sal kf? Edited July 8, 2013 by Luke.Capone
Shock.Capone Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 @@Luke.Capone =]]] nu sti ma sa vorbesti frumos, sau mamicuta ta nu te educa bine? =] Mai intai citeste unde traiesc si dupa imi spui ca sunt analfabet... Eu nu te am jignit... dar tu vad ca o faci... si asta ma face sa ma gandesc ca esti doar un copil... Te saluta MaMa... =))))
Luke.Capone Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 @@Luke.Capone =]]] nu sti ma sa vorbesti frumos, sau mamicuta ta nu te educa bine? =] Mai intai citeste unde traiesc si dupa imi spui ca sunt analfabet... Eu nu te am jignit... dar tu vad ca o faci... si asta ma face sa ma gandesc ca esti doar un copil... Te saluta MaMa... =)))) De unde eşti? Din romania. Daca te-ai mutat in Milano de ce dracu' mai joci pe o comunitate romană? Şi tu ejti doar un copil. Mă salută măta că doar aseară am ajutat-o să îţi facă un fraţior ^_^ Cred ca în 9 luni o să ai un frate Albert! Ai grijă de el :angry:
Justin.Capone Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 +1 de la justin mi-am cumparat tinta+moduri care m-au costat 5kk si mi se pare o investitie foarte buna pacat ca numai joaca justin Sunt aici, şefule. *ţinta nu e calibrată bine, este mai mare pe axa OX şi mai îndesată (scurtă) pe axa OY, deşi se observă că totuşi, urmăreşte o formă circulară.
Shock.Capone Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 @@Luke.Capone pentru ca este un server SUPER. Si nu te mai loa te mamicuta mea, ca tata nu se ia de mamicuta ta cand nui face cei place. =] Gata gluma. Pace? =] Nu vreau sa ma cert cu tine =] Numi place sa ma cert =]
FunkeyFresh Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Foarte buna dar dupa parerea mea este mai buna cea verde a lui Justin :D Dar orcum bv e foarte frumoasa
Qiuu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nu va mai certati ca dupa da locked la topic :-j. Tinta este foarte tare.. dar raman tot la a mea, una destul de micuta mov cu auriu.. e editata de mine.
Cllau.Capone Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ce gluma buna, doar de tine si zJoker sau cum il cheama. Tinta asta o am de cel putin un an si a circulat pe alte comunitati, asa ca $@L P@.
Recommended Posts