Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

fabgSDw.png

dkYZsqL.png

In acest topic puteti posta sugestii pentru factiune.

Nu postati sugestii aiurea, nu postati aceeasi sugestie de mai multe ori!

Postati doar sugestii ce tin de factiune, nu de script.

Model de postare:

Rank:

Nick:

Sugestie:

Cum crezi ca ajuta factiunea?:

Edited by Wormytza
Posted

Rank:  5.

Nick: LiNKiN.

Sugestie: Automatic /cancelhit when player goes to /sleep or Paintball.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Saves time. Have to wait 5 mins every time. 

• Upvote 1
Posted

Rank:  5.

Nick: LiNKiN.

Sugestie: Automatic /cancelhit when player goes to /sleep or Paintball.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Saves time. Have to wait 5 mins every time. 

Here u can do posts for faction, not for scripting. Your suggestion must be post on another topic.

Posted (edited)

Rank: 3

Nick: McRaney

Sugestie: As propune ca la sedinta sa vina doar cei ce au nevoie de sedinta si anume, Daca un membru vrea salariu/rank up/Sau pur si simplu vrea sa participe. Cei ce trebuie sa ia rank up la acea sedinta si nu vin sa nu primeasca Fw ci sa nu primeasca rank up pana nu vine la sedinta. Cei ce au rank 5 sau nu au nevoie sa vina la sedinta de ex au 1/3 sapt pana la rank 4 si vin degeaba la sedinta doar pentru salariu. sa poata sa lipseasca fara invoire si fara a fi sanctionati.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: M'am gandit in primul rand ca ne ajuta pe noi cei ce nu putem intra la sedinta fara sa fim sanctionati. Iar pe de alta parte liderul are de dat mai putine salarii la sedinta sunt mai putini membri deci e mai ok. Sper sa nu deranjeze aceasta sugestie!

Edited by SpuDy
Posted

Rank: 3

Nick: McRaney

Sugestie: As propune ca la sedinta sa vina doar cei ce au nevoie de sedinta si anume, Daca un membru vrea salariu/rank up/Sau pur si simplu vrea sa participe. Cei ce trebuie sa ia rank up la acea sedinta si nu vin sa nu primeasca Fw ci sa nu primeasca rank up pana nu vine la sedinta. Cei ce au rank 5 sau nu au nevoie sa vina la sedinta de ex au 1/3 sapt pana la rank 4 si vin degeaba la sedinta doar pentru salariu. sa poata sa lipseasca fara invoire si fara a fi sanctionati.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: M'am gandit in primul rand ca ne ajuta pe noi cei ce nu putem intra la sedinta fara sa fim sanctionati. Iar pe de alta parte liderul are de dat mai putine salarii la sedinta sunt mai putini membri deci e mai ok. Sper sa nu deranjeze aceasta sugestie!

Această regula se află deja in regulamentul intern.
Posted

Daca-mi permiti sa zic si eu cateva cuvinte: o sedinta cu 2-3 membrii nu are satisfactie pentru un lider, sa vorbeasca pentru 2-3? Restu sa nu fie la sedinta? Salariile tot aceleasi se vor da, deoarece cei care-si puneau invoire sedinta pana acum, sigur de acum vor lipsi neconditionat datorita faptului ca nu mai este o regula pe aceasta tema. In concluzie tu incurajezi faptul ca sedinta nu reprezinta o necesitate pentru un membru. Sper sa nu te deranjeze parerea mea.

Nu as vrea sa fac post aici nustiu daca este corect. Dar  cred ca daca la sedinta liderul are de anuntat ceva ce este foarte important si tine mortis sa vina toata lumea cred ca poate anunta pe forum la anunturi importante si cam asta ar fi. In concluzie  am observat ca Spudy a adoptat ideea mea ceea ce am dedus ca nu a fost una rea. Si cred ca asa este mai bine pentru toti. Nu m'au deranjat afirmatiile tale si sper ca nici ale mele nu au adus leziuni morale asupra ta.

Posted

Rank:1

Nick:Natsu.v3

Sugestie:I have a suggest for rank up system. It's better to give the rank up in time of days not in meeting. As If I had no time to attend the meeting I will wait for another 7 days to get my rank up, So Its better to be in days.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: I think it will make the members happy and dont be worried fo their rank up time.

Posted

Nick:Natsu.v3

Sugestie:I have a suggest for rank up system. It's better to give the rank up in time of days not in meeting. As If I had no time to attend the meeting I will wait for another 7 days to get my rank up, So Its better to be in days.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: I think it will make the members happy and dont be worried fo their rank up time.

If you want Rank-UP, you can stay 5-10 mins for the meeting. It's better to give rank-up in the meeting.

Posted (edited)

Rank: 5

Nick: CloseTM

Sugestie: Sa se adauge un nou topic ~Contracte verificate / Verified contracts ~ cum exista in in School Instructors acea 'functie' de 'verificator de teste' cu un topic aferent, asa sa avem si aici: 'verificatori de contracte' si topicul mentionat mai sus. 

Modelul de adresare al unui verificator: X, ai 10 minute la dispozitie pentru a-mi trimite contractul efectuat, pe forum, altfel risti AV (sau FW, depinde ce considera liderul).

Model pentru cei care posteaza contractul efectuat: 

Nick: 

Rank:

Agentul care mi-a solicitat contractul: 

Dovada:

Alte precizari *optional*:

Model pentru cei care au cerut contract:

Nick:

Rank:

Am solicitat contractul agentului: 

Alte precizari: 

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Nu s-ar mai bate joc de contractele efectuate (In ultimul timp tot vad contracte efectuate de la sol, victime colaterale, diverse situatii non-silent). De cand nu se mai posteaza rapoartele pe forum nu se mai tine cont de majoritatea regulilor care prevad efectuarea contractelor. 

Edited by CloseTM.Si
  • Upvote 1
Posted (edited)

Rank: 5

Nick: CloseTM

Sugestie: Sa se adauge un nou topic ~Contracte verificate / Verified contracts ~ cum exista in in School Instructors acea 'functie' de 'verificator de teste' cu un topic aferent, asa sa avem si aici: 'verificatori de contracte' si topicul mentionat mai sus.

Modelul de adresare al unui verificator: X, ai 10 minute la dispozitie pentru a-mi trimite contractul efectuat, pe forum, altfel risti AV (sau FW, depinde ce considera liderul).

Nick:

Rank:

Dovada:

Nick:

Rank:

Alte precizari:

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Nu s-ar mai bate joc de contractele efectuate (In ultimul timp tot vad contracte efectuate de la sol, victime colaterale, diverse situatii non-silent). De cand nu se mai posteaza rapoartele pe forum nu se mai tine cont de majoritatea regulilor care prevad efectuarea contractelor.

In urma unor discutii cu adminii, am decis ca acest topic sa nu fie adaugat. Edited by SpuDy
Posted

Nick:RedHunTeR

Sugestie:Propun ca la noul sotw sa nu poata sa participe cei cu fw.

Cum crezi ca ajuta factiunea?:Consider ca cei ce au deja un fw nu mai au sanse asa de mari sa mai ia inca unul.

Posted

Sugestie:Propun ca la noul sotw sa nu poata sa participe cei cu fw.

Cum crezi ca ajuta factiunea?:Consider ca cei ce au deja un fw nu mai au sanse asa de mari sa mai ia inca unul.

Este bine asa, cu aceasta ocazie acei membri cu FW pot demonstra ca isi doresc in agentie si pot castiga o suma de bani.

Posted

Rank: 5.

Nick: CloseTM.

Sugestie: Odata la un numar de zile (din 2 in 2 zile / din 3 in 3 zile) liderul / subliderii sa faca diverse actiuni cu factiunea. Sa dam rob, evenimente in cadrul factiunii, diverse activitati.  Venind vorba de costurile evenimentului, premiul sa fie ultima amenda postata pe forum. In cazul in care in zilele ce nu s-au facut evenimente, nu a aparut nici o amenda noua, castigul evenimentului sa fie ultima amenda injumatatita. Exemplu: Ultima amenda - 1kk pentru contract sub 100m --- daca nu s-a postat alta amenda, premiul va fi 500k.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: S-ar mai reduce tensiunea si monotonia din factiune, orice lucru nou reprezinta un interes si o placere, daca e ceva pozitiv. 

Posted (edited)

Rank: 5.

Sugestie: Odata la un numar de zile (din 2 in 2 zile / din 3 in 3 zile) liderul / subliderii sa faca diverse actiuni cu factiunea. Sa dam rob, evenimente in cadrul factiunii, diverse activitati.  Venind vorba de costurile evenimentului, premiul sa fie ultima amenda postata pe forum. In cazul in care in zilele ce nu s-au facut evenimente, nu a aparut nici o amenda noua, castigul evenimentului sa fie ultima amenda injumatatita. Exemplu: Ultima amenda - 1kk pentru contract sub 100m --- daca nu s-a postat alta amenda, premiul va fi 500k.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: S-ar mai reduce tensiunea si monotonia din factiune, orice lucru nou reprezinta un interes si o placere, daca e ceva pozitiv. 

Rob se poate da si fara ajutorul liderului, nu este nevoie de aceste evenimente.

Daca este nevoie de un event, nu trebuie sa anunt pe forum, voi anunta in joc.

Edited by SpuDy
Posted

Sugestie: Propun eliminarea de pe blacklist jucatorilor cu o anumita perioada de inactivitate. Exemplu: La 90 de zile de inactivitate eliminim jucatorul.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Topicul se aglomereaza din ce in ce mai mult, de cand cu 'userbar' pus pe topic, dureaza ceva pana se incarca toate, va dura mai mult. Sa ne gandim ca 90% dintre cei de pe blacklist au sub level 15 si nici FH / sanse pentru a intra in Hitman Agency. Factiunea in mod expres nu stiu daca o ajuta cu ceva, dar majoritate nu vor sa plateasca sau sunt inactivi si se  umple topicul aiurea.

Posted

Sugestie: Propun eliminarea de pe blacklist jucatorilor cu o anumita perioada de inactivitate. Exemplu: La 90 de zile de inactivitate eliminim jucatorul.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Topicul se aglomereaza din ce in ce mai mult, de cand cu 'userbar' pus pe topic, dureaza ceva pana se incarca toate, va dura mai mult. Sa ne gandim ca 90% dintre cei de pe blacklist au sub level 15 si nici FH / sanse pentru a intra in Hitman Agency. Factiunea in mod expres nu stiu daca o ajuta cu ceva, dar majoritate nu vor sa plateasca sau sunt inactivi si se umple topicul aiurea.

Nu pot face asta, nu ii pot elimina pana nu plătesc.
  • 7 months later...
Posted

Rank: 4

Nick: .Rar 

Nick: 
Rank:
Dovada:
Nick:
Rank:
Alte precizari: 

P.S. Am dat COPY PASTE de la CloseTM.

Posted

Rank: 4

Nick: 

Rank:

Dovada:

Nick:

Rank:

Alte precizari: 

P.S. Am dat COPY PASTE de la CloseTM.

Daca va fi adaugat un nou Topic, veti fi anuntati. Nu era necesar sa dai Copy / Paste.

• 5 weeks later...
Posted (edited)

Rank:5

Sugestie:Sa se adauge si la noi Hall Of Fame

Cum crezi ca ajuta factiunea?:Cred ca multa lume o sa stea mult mai mult timp in factiune.

Vom avea in vedere acest lucru, tinand cont de faptul ca pe celelalte servere exista ceva similar.

Edited by YoungBlood
  • 3 months later...
Posted

Nick: RedHunTeR

Sugestie: Propun ca cei prinsi cu nostress dupa ce o sa se faca update-ul cu rank up automat sa primesca rank down deoarece eu consider ca acestia il folosesc pentru ca le e frica sa nu greseasca ceea ce deonta faptul ca membru respectiv nu este pregatit pentru un rank-ul actual.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Consider ca nimeni nu o sa se mai incumete sa-l foloseasca.

• Upvote 1
Posted

Nick: RedHunTeR

Sugestie: Propun ca cei prinsi cu nostress dupa ce o sa se faca update-ul cu rank up automat sa primesca rank down deoarece eu consider ca acestia il folosesc pentru ca le e frica sa nu greseasca ceea ce deonta faptul ca membru respectiv nu este pregatit pentru un rank-ul actual.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Consider ca nimeni nu o sa se mai incumete sa-l foloseasca.

Vom avea in vedere acest lucru, insa depinde de conditiile pentru rank-down atunci cand o sa fie implementat sistemul de rank-up automat.

• 1 month later...
Posted

Sugestie: Propun sa fie adaugata o sanctiune pentru fail-ul de tip 51 (Atunci cand explodzi tinta), sugerez sa se sanctioneze cu Avertisment Verbal, deoarece Faction Warn mi s-ar pare o sanctiune mult prea mare, este posibil ca tinta sa fie intr-o masina cu ...450-500 hp la ea si gen sa dai 2 hituri si sa bubuie... si ar fi aiurea sa primesti FW doar pentru atat, consider ca Avertismentul Verbal ar fii o sanctiune potrivita.

Cum crezi ca ajuta factiunea?: Consider ca am mai elimina din ... situatile non-silent cand membrii factiuni trag cate 5-10 gloante intr-o masina ca sa omoare tinta... iar apoi se plang ca 'Tinta a aflat ca am contract pe ea" ... normal ca afla daca tragi pana cand il bubui, iar daca va exista aceasta sanctiune eu cred si sper ca membrii vor fii mult mai atenti atunci cand trag si vor exista mai putine situati non-silent cand tinta afla ca are contract pe ea pentru ca se trag ogramada de gloante in masina lui.

• 10 months later...
Posted

Nick:BaRoN

Sugestie:ugerez ca, dupa ce / gethit si / mycontract ca pielea tintei va aparea pe ecran pentru a sti cine este tinta, nu ucide jucatorul gresit, va ajuta membrii agentiei hitman si imi explic ideea in imagine ne poate ajuta sa intelegem ce vreau să spun

En:i suggest that after /gethit and /mycontract that the skin of the target will apear in screen to know who is the target , dont kill wrong player, it will help hitman agency members and i explain my idea in picture it can help us to understand what i mean.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: https://imgur.com/a/2JRF0

En:in this picture you can know who is the target that you will kill from the picture of his skin in game.

Ro:în această imagine puteți ști cine este ținta pe care o veți ucide din imaginea pielii sale în joc.

inca odata sugestie:In hitman atunci cand esti undercover sa nu poata sa dea nimeni find pe tine decat politistii dar doar atunci cand ai wanted.  Atunci cand gresesti tinta si dai dupa altcineva sa nu-l omoare pentru a evita orice abuz cu sniper.

mulțumesc