Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - L.S.D. - 1000+ ore, Hitman Angeny - rank 1

Recommended Posts

Posted

Nickname:L.S.D.

Level:30

Ore jucate:1804

Poza cu invitatia:http://imgur.com/1q5iQFz

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/L.S.D.

Sanctiuni:Jail pentru DM cand eram incepator si un warn.

Cateva realizari pe server/ forum:School Instructor's LS-LV rank 5, News Reporters - rank 5, LVPD - rank 5; zilele acumulate in fiecare factiune.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:CS:GO.

De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa ma alatur clanului deoarece am prieteni in el,  doresc sa port tag-ul clanului pentru a ma mandri si a demonstra ca este un clan serios si capabil, cu membrii care se implica si care comunica.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Da, din [A]lliance, Uniqe Legion - .uL, _007, .Si, [FTW], si multe altele.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte, dar imi doresc.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Am verificat, si nu sunt.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:RaZZvan, Diana, Madalina97, K3NzZor, Deliriouz99, FouR, DoodLyZ, asmotique. 

Planuri de viitor pe server?: Sa ajung cat mai sus, cat mai cunoscut, si de ce nu, sa reusesc sa primesc functia de helper.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Vlad.

Varsta reala:16 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Vlad, am 16 ani si sunt din orasul Braila. Nu-mi prea place sa ma descriu deoarece eu imi pot pune o gramada de calitati, iar altii sa ma perceapa in alt mod. Va las pe voi sa ma cunoasteti si sa va faceti propria parere despre mine, insa pot spune ca sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, imi place respectul pe care-l poarta oamenii, am simtul umorului si de asemenea sunt un baiat care tine la glume. Totodata sunt un baiat calm, nu creeaza probleme si bine antrenat in societate. Imi place sa fiu respectat, bineinteles, atata timp cat si eu la randul meu respect pe cei care ma respecta. Nu-mi place sa fiu luat in bataie de joc, deoarece oricine s-ar simti prost, si din cauza asta ma supar si nu mai vorbesc o perioada cu o persoana care a facut acest lucru, dar nu sunt un om care sa puna la suflet, ma reimpac repede, deoarece nu rezolvi nimic daca stai asa suparat.

Ce gen de muzica asculti?:Orice gen, in special trap si cele care ma linistesc atunci cand sunt intr-o stare proasta, cele de la radio.

Ce hobbyuri ai?: Plimbarile cu bicicleta, drumetiile, inotul si iesirile in club cu prietenii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp