.DragoS. Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Salutare , bugged , astazi m-am decis sa postez toate resursele pe care le-am strans cat timp am lucrat in PhotoShop Stiu ca au mai fost postate, insa eu o sa le postez si pe ale mele chiar daca au ceva in + sau in - Pack-ul contine Patterns|Gradients|Stocks|Fonts|Renders|Effects Sper sa va placa Patterns click Gradients click Stocks click click click Fonts Wendy Bebas Neue Angila Tatto Streamster Stackyard Felix la Copagnie des Ombers Pentru a descarca aceste font-uri click aici ! Renders click O poza cu cateva skin-uri ( in pack sunt mai multe ) Effects Salutare , bugged , astazi m-am decis sa postez toate resursele pe care le-am strans cat timp am lucrat in PhotoShop Stiu ca au mai fost postate, insa eu o sa le postez si pe ale mele chiar daca au ceva in + sau in - Pack-ul contine Patterns|Gradients|Stocks|Fonts|Renders|Effects Sper sa va placa Patterns click Gradients click Stocks click click click Fonts Wendy Bebas Neue Angila Tatto Streamster Stackyard Felix la Copagnie des Ombers Pentru a descarca aceste font-uri click aici ! Renders click O poza cu cateva skin-uri ( in pack sunt mai multe ) Effects Salutare , bugged , astazi m-am decis sa postez toate resursele pe care le-am strans cat timp am lucrat in PhotoShop Stiu ca au mai fost postate, insa eu o sa le postez si pe ale mele chiar daca au ceva in + sau in - Pack-ul contine Patterns|Gradients|Stocks|Fonts|Renders|Effects Sper sa va placa Patterns click Gradients click Stocks click click click Fonts Wendy Bebas Neue Angila Tatto Streamster Stackyard Felix la Copagnie des Ombers Pentru a descarca aceste font-uri click aici ! Renders click O poza cu cateva skin-uri ( in pack sunt mai multe ) Effects Borders click si click Sper ca v-a placut si ca v-am fost de folos ! Nu fii nesimtit si apasa si tu butonul +1 de mai jos Edited March 12, 2016 by Hyper- 9
Twig Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Frumoase insa n-am incredere sa le downloadez. Sa lase un Designer / Moderator reply, daca nu au virusi. Edited March 12, 2016 by Twig
DragosPustiu Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Frumoase insa n-am incredere sa le downloadez. Sa lase un Designer / Moderator reply, daca nu au virusi. Le-am incercat , nu au virusi / keylogger + ca toate sunt pe zippyshare puse.
.DragoS. Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Folositor Nice, gg. Merci Frumoase insa n-am incredere sa le downloadez. Sa lase un Designer / Moderator reply, daca nu au virusi. Crezi ca ma chinuiam sa pun pozele astea si sa le fac in PS ca sa iei tu virusi? Merci oricum.
Twig Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Le-am incercat , nu au virusi / keylogger + ca toate sunt pe zippyshare puse. Stiu ca sunteti prieteni :) Edited March 12, 2016 by Twig
.DragoS. Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Stiu ca sunteti prieteni :) O sa iti arate un Designer :)
IULIKOV Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Stiu ca sunteti prieteni :) Dacă crezi că au viruşi uploadează-le pe virustotal.com
.DragoS. Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Folositor, felicitări. +1 de la mine :lol: . Mersi !
Recommended Posts