Krady14 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nume si prenume: Octavian Radu Numele din joc: 0ctav Varsta reala: 15 Level: 11 Link Profil Panel: http://greenpanel.bugged.ro/profile/0ctav Autodescriere(~20 cuvinte): Salut ! Ma numesc Octavian Radu am varsta frumoasa de 15 ani,sunt un baiat de treaba,sincer,imi aleg prietenii cu atentie,nu accept in lista mea parsivi si cersatori, ma imprietenesc foarte repede *sunt de caterinca,tin la glume*. Locatia(Oras/Judet): España/Madrid. Ce gen de muzica asculti?: Rap,hip-hop,manele. De ce vrei sa intri in Yakuza Family?: Este un clan cu foarte multi membrii experimentati care au toti acel vis 'sa ajungem cel mai sus'. Vechime pe serverul green.bugged.ro: 1 luna. Ai luat ban vreodata(precizeaza motivul): Nu. Ai avut vreo altercatie cu un membru Yakuza Family?: Nu. Experienta SA:MP [ 0 / 5 ] : 5/5 Experienta DM [ 0 / 5 ] : 4/5 Esti in factiune?(obligatoriu trebuie factiune / daca ai lv 10+ poti intra fara factiune): Nu is in nici-o factiune,dar am level 10+ Contact : skype : costea.octavian1 Quote
Recommended Posts