Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - Barney. - LSPD rank 5, Taxi LS rank 5, Taxi LV rank 5, 1400+ ore

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Barney.

Level:40.

Ore jucate:1438.

Poza cu invitatia:http://imgur.com/YVCfNwA

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Barney.

Sanctiuni: Niciuna.

Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 in 3 factiuni, o colectie modesta de masini, multi prieteni de nadejde.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, Euro Truck Simulator 2 si GTA V.

De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in acest clan deoarece este cel mai popular, foarte bine organizat, multi membrii respectuosi, de treaba si seriosi. Consider ca aici se merita sa stai o lunga perioada de timp.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am fost in [Y], [A], uB. pe vremea lui KanDel, PHX. , Mq. si multe altele.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? : Nu, nu am mai facut parte.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? : Am verificat, nu ma aflu.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: RaZzVan, Cybernetick si multi altii. Consider ca pe viitor se vor lega multe prietenii.

Planuri de viitor pe server? : Probabil, sa intru in Hitman Agency prin Iunie.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Ionut.

Varsta reala: 16 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Ionut, locuiesc in orasul Braila. Sunt un baiat cu spirit de echipa, saritor in ajutor, comunicativ, glumet. Imi place sa-mi fac prieteni noi, sa leg noi prietenii, in timpul liber prefer sa citesc o carte sau sa ma joc pe calculator.

Ce gen de muzica asculti? : Pop, usoara.

Ce hobbyuri ai?: Imi place sa ma joc pe calculator, sa ies in oras cu prietenii si sa joc ping-pong.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp