AnaelAndru Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) Okay, deci. De ieri, cand intru in sa:mp dau connect, imi arata ca merge, si cand imi intra, imi arata VIDEO MODE NOT SUPPORTED . Pana acum a mers, acum, sincer, nu stiu ce are, ma puteti ajuta? Dau +1. Multumesc pentru atentia acordata. P.S inainte, cu moduri aveam 50-60 fps. Am scos toate modurile, dar tot nu intra. Edited March 13, 2016 by Anael.GFX
BAZOOKA Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Okay, deci. De ieri, cand intru in sa:mp dau connect, imi arata ca merge, si cand imi intra, imi arata VI DEO MODE NOT SUPPORTED . Pana acum a mers, acum, sincer, nu stiu ce are, ma puteti ajuta? Dau +1. Multumesc pentru atentia acordata. P.S inainte, cu moduri aveam 50-60 fps. Am scos toate modurile, dar tot nu intra. Nu am mai auzit de o asa eroare, fa un video /poze sa me dam si noi seama despre ce vorbesti..
Solution xPro. Posted March 13, 2016 Solution Posted March 13, 2016 eroarea este de la /getalife mare lucru sa iti bagi gta din nou + update la drivere
Recommended Posts