Hell.666 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jXrxdtAs12k&feature=youtu.be Salut, eu sunt Hell, m-am apucat recent pe serverul green si m-am gandit ca sa fac acest video nu pentru a arata ca sunt 'vreun mare sugator' ci pentru a va prezenta cateva din modurile mele. - Mapa patrata - Timecyc - Cleo -> sun, bar sprint, cskin, anticrasher, cpdistance, map on 'M', map.cs - Ped - Hud -Arme. Daca vad ca modurile sunt cerute, voi reveni cu un nou videoclip cu o prezentare de moduri. 3
PRASACEL Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Esti ok pentru un paramedic, iti recomand in departament sau chiar o mafie.
Evander Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 @Hell.RV Poti sa imi dai si mie acel skinchanger care nu schimba skin-ul cand mori?
FMrBrT Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Ar fi bine dacă ai face un topic cu toate modurile și să spui cum se instalează fiecare în parte, poate unii nu știu. Salut!
MaryusK Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=jXrxdtAs12k&feature=youtu.be Salut, eu sunt Hell, m-am apucat recent pe serverul green si m-am gandit ca sa fac acest video nu pentru a arata ca sunt 'vreun mare sugator' ci pentru a va prezenta cateva din modurile mele. - Mapa patrata - Timecyc - Cleo -> sun, bar sprint, cskin, anticrasher, cpdistance, map on 'M', map.cs - Ped - Hud -Arme. Daca vad ca modurile sunt cerute, voi reveni cu un nou videoclip cu o prezentare de moduri. Acel anticrasher merge? cum functioneaza? Edited March 14, 2016 by AIM.KALASHNIKOV
Hell.666 Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 vreau armele Daca se aduna mai multe cereri, o sa fac video cu modurile. @Hell.RV Poti sa imi dai si mie acel skinchanger care nu schimba skin-ul cand mori? Daca se aduna mai multe cereri, o sa fac video cu modurile. Ar fi bine dacă ai face un topic cu toate modurile și să spui cum se instalează fiecare în parte, poate unii nu știu. Salut! Daca se aduna mai multe cereri, o sa fac video cu modurile. Nu ai manele, nu imi place. Si eu care am vrut sa fac asta )) Acel anticrasher merge? cum functioneaza? Merge perfect, e mic fisier, il bagi in cleo si atata tot. Daca se aduna mai multe cereri, o sa fac video cu modurile.
Braker 2k16 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Daca vrei sa creada lumea ca nu esti NEiTH fa-ti si tu alt cont de YT =)) ON: GG +1
trace huncho Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Da-mi te rog PM cu armele sau posteaza-le aici ca sunt calumea.
Hell.666 Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Destul de ok, GG. GG gg. frumoase Gg Nice. Da-mi te rog PM cu armele sau posteaza-le aici ca sunt calumea. Frumoase Gg. Mersi de aprecieri, daca se strang multe cereri pentru moduri, o sa fac un alt video si in descriere pas cu pas cum sa le instalezi.
xPro. Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 @Hell.RV Poti sa imi dai si mie acel skinchanger care nu schimba skin-ul cand mori? Changeskin.asi (click) Acest mod il introduci in folderul principal. Poti sa folosesti in joc /cskin id (0-311) // (skinul 49 parca este buguit si iti da crash). Succes. Pentru eventualele eroari, pun si direct URL-ul: http://www.girlshare.ro/34780878
Recommended Posts