qDjMonster Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nickname: N3oh Serverul pe care joci: red.bugged.ro De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Din motive personale. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Fost Helper. <3 De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Am zis sa continui si poate sa-mi reiau functia. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu, nu am jucat. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sa reiau functia de helper inapoi si functia de lider la Taxi. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In Los Santos Police Department sau in Taxi LS/LV/SF. Cati ani ai si unde locuiesti?: am 15 ani. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Nu, nu sunt. Sunt in clasa a 9-a. Ce alte jocuri joci?: Combat Arms eu. Ai altceva de adaugat?: Bine v-am regasit. ;) Quote
Alex.Vdk Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Nu ai deținut tu funcția de helper, nu ai muncit tu pentru funcția respectiva. Te faci de râs singur prin munca altora, aiurea. Quote
Recommended Posts