Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - UNiQUE. - 1400+ ore jucate, rank 5 News Reporters, responsabil, level 35

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: UNiQUE.

Level: 35

Ore jucate: 1412 la momentul de fata.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/qmUzA8G

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/UniQue.

Sanctiuni:

• ​Ban cu motiv "3/3 warns", pe vremea cand eram incepator, adica intre anii 2013-2014.
  • ​Ban cu motiv "incercare afaceri cu bani reali".

Cateva realizari pe server/ forum:

• ​Level 35.
  • Rank 5 News Reporters.
  • ​Functia de responsabil in cadrul factiunii News Reporters.
  • ​Peste 1400 de ore jucate.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu joc si alte jocuri, poate doar foarte rar, CS:GO.

De ce vrei sa intri in clan: As dori sa ma alatur acestui clan, deoarece este unul respectat si cred ca m-as integra foarte bine datorita faptului ca cunosc destul de multe persoane capabile si cu care pot tine legatura.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din clanul [AIM] recent, insa am parasit acest clan pentru a face parte din clanul The Legends. In rest, nu am mai facut parte din clanuri, poate doar cate maxim doua zile, deoarece clanurile nu au constituit pentru mine o atractie, pana acum.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din acest clan.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt pe Blacklist.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Razvyc, jOE., RaZZvan., TimeR, ThatGuy, Mozart, Deliriouz99, FouR, Eight, skYwalker. Acestia sunt cei cu care vorbesc destul de des, insa mai tin legatura si cu alti membri, insa mai rar.

Planuri de viitor pe server? Momentan, planul principal este sa fac parte din staff, mai exact, echipa de helperi.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Adrian.

Varsta reala: 16 ani, urmand sa trec la varsta de 17 ani in luna Mai.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un tip ca si toti ceilalti, cu cei sapte ani de acasa, sociabil si plin de entuziasm. Sunt genul de persoana careia nu ii plac lucrurile neterminate. Ofer respectul meu tuturor celor din jur, insa am pretentia sa fiu si eu rasplatit cu aceeasi moneda. Imi place sa fiu de folos, iar atunci cand ajut ma simt util, ma simt implinit. Asta ma indeamna sa ajut si mai mult, nu ma voi opri niciodata. Nu imi plac certurile, incerc pe cat posibil sa nu ma implic, iar cand intervine o problema incerc sa o rezolv cat mai repede.

Ce gen de muzica asculti? Toate genurile de muzica, excluzand muzica rock, manelele si populara. Pe scurt, ascult muzica comerciala, dar si G-eazy.

Ce hobbyuri ai? Momentan astept sa vina caldura pentru a-mi reincepe traseele lungi cu bicicleta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp