HoLLy578 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Nickname: HoLLy Serverul pe care joci: orange.bugged.ro De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: plictiseala. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: pai nu prea am avut o realizare mare pana sa ma retrag... De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Se deschide un nou server ( orange.bugged.ro ) Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: nu am mai jucat samp. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sa stau 100+ zile intr-o factiune. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Paramedic LV, deoarece este o factiune ok si cu un raportul destul de usor. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 19 ani si locuiesc in Bucuresti. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Clasa a 12-a. Ce alte jocuri joci?: cs 1.6, gta 5. Ai altceva de adaugat?: sal. Quote
Shady Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Iara te reapuci, ba du-te ba de aici! ON: Sal fra. Welcome back, ne vedem pe pe oringi bageT. Quote
HoLLy578 Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 Iara te reapuci, ba du-te ba de aici! ON: Sal fra. Welcome back, ne vedem pe pe oringi bageT. csf :)) sal sal Quote
Santos.GFX aka Koestler. Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Nickname: HoLLy Serverul pe care joci: orange.bugged.ro De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: plictiseala. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: pai nu prea am avut o realizare mare pana sa ma retrag... De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Se deschide un nou server ( orange.bugged.ro ) Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: nu am mai jucat samp. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sa stau 100+ zile intr-o factiune. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Paramedic LV, deoarece este o factiune ok si cu un raportul destul de usor. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 19 ani si locuiesc in Bucuresti. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Clasa a 12-a. Ce alte jocuri joci?: cs 1.6, gta 5. Ai altceva de adaugat?: sal. Wb, mergem paramedic amandoi! :D Quote
Nugetzz Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 pa, ne vedem pe yellow (am receptionat gluma) Quote
HoLLy578 Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 Wb, mergem paramedic amandoi! :D e bine :D Welcome Back bro!, ne vedem pe orange :* ms sal :* pa, ne vedem pe yellow (am receptionat gluma) nu ai receptionat nici o gluma, esti o aluna naba ( noaba ) :* Quote
J.Darius.xD Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 cica 19 ani =))) mai scade 5 si 4 clase, pe pc de abia merge gta san andreas si te joci gta 5? =))) waaaa lasa minciunile, sal Quote
HoLLy578 Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 cica 19 ani =))) mai scade 5 si 4 clase, pe pc de abia merge gta san andreas si te joci gta 5? =))) waaaa lasa minciunile, sal ai vrea tu. Am ps4, si...ne cunoastem ? Quote
Twig Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 (edited) Bine ai revenit. Edited March 16, 2016 by Twig Quote
J.Darius.xD Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 ai vrea tu. Am ps4, si...ne cunoastem ? scz, credeam ca e adi =) Quote
HoLLy578 Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Wb Wb, ne vedem Orange! Welcome back! Wb noabo. Bine ai revenit. scz, credeam ca e adi =) Salut. @KENNEDY.AIM, ok. Quote
FabiaNAdv Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 uelcommmmmmmm nabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb Quote
HoLLy578 Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 uelcommmmmmmm nabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb sal ma nigga Quote
Recommended Posts