Boqdan Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Gumball cum pot sa scap de scrisul acela in chineza trebuie sa instalez un alt sampfuncs explica mai clar
Cheelnix Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Gumball cum pot sa scap de scrisul acela in chineza trebuie sa instalez un alt sampfuncs explica mai clar Faci in felul urmator : 1) Intri in folderul SAMPFUNCS 2) Intri in SAMPFUNCS.ini 3) Gaseste CheckUpdates = true , tu pui false, deci ar venii : CheckUpdates = false
Andreizm Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Cand bag CopCMD in Cleo, iau imediat crash. De ce?
Xhiroz Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Cand bag CopCMD in Cleo, iau imediat crash. De ce? Ai instalat și SAMPFUNCS?
King.SkuLLy Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Mane, am instalat tot cum imi zici, insa cand dau connect sa intru, avira imi zice ca are virus sampfun, si cand intru imi da multe warning si deja crash
Saur0n3 Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 GG pentru munca depusa , dar daca m-ai putea ajuna , am facut cum ai spus ,dar cand intru in joc imi apare An error exception etc... si imi da crash... ce pot face ?
Tiberiu Andrei Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 imi da eroare la sampfuncs cum rezolv asta? iar daca scot sampfuncs ul imi da crash inainte sa bag parola... ma ajuta cineva?
SpmnkLOL Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Man am si eu o problema . Am luat cop cmd v3.2 , intra in joc , merge totul bine , comenzile merg , totul este ok , dar cand apas pe tasta si il las in bara mi-se face ecranul negru si imi apare doar iconita de la mouse si nu ma lasa sa efectuez nicio comanda de ex " Ctrl + alt + detele " " Alt + tab " aboslut nicio comanda . Rog pe cineva care stie sa ma ajute contactati-ma pe game sau dati-mi PM pe forum . Va rog . Multumesc .
gumball3000 Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 GgMultumesc dar asta e o varianta veche ultima varianta o gasesti la mine in semnatura.
Recommended Posts