Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gumball cum pot sa scap de scrisul acela in chineza trebuie sa instalez un alt sampfuncs explica mai clar

Posted

Gumball cum pot sa scap de scrisul acela in chineza trebuie sa instalez un alt sampfuncs explica mai clar

Faci in felul urmator :

1) Intri in folderul SAMPFUNCS

2) Intri in SAMPFUNCS.ini

3) Gaseste CheckUpdates = true , tu pui false, deci ar venii : CheckUpdates = false

• 4 weeks later...
Posted

Mane, am instalat tot cum imi zici, insa cand dau connect sa intru, avira imi zice ca are virus sampfun, si cand intru imi da multe warning si deja crash

• 1 month later...
Posted

GG pentru munca depusa , dar daca m-ai putea ajuna , am facut cum ai spus ,dar cand intru in joc imi apare An error exception etc... si imi da crash... ce pot face ?

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Man am si eu o problema . Am luat cop cmd v3.2 , intra in joc , merge totul bine , comenzile merg , totul este ok , dar cand apas pe tasta si il las in bara mi-se face ecranul negru si imi apare doar iconita de la mouse si nu ma lasa sa efectuez nicio comanda de ex " Ctrl + alt + detele " " Alt + tab " aboslut nicio comanda . Rog pe cineva care stie sa ma ajute contactati-ma pe game sau dati-mi PM pe forum . Va rog . Multumesc .

• 1 month later...
Posted

gg

• 3 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp