fakesmile Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Titlul videoului: [sAMP] Yet another fragshow #7 [green.bugged.ro] O scurta prezentare: Video noi de fraguri, ca tot am fost acuzat de aim, poftim dovada de 0 aim :P Link video: P.S: Daca vreti sa vedeti dedicatia mea pentru sfarsitul videoclipului, cititi descrierea de pe youtube :D Daca vreti vreun mod din video, lasati comentariu cu ce mod vreti ;)
JeezADV Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) Titlul videoului: [sAMP] Yet another fragshow #7 [green.bugged.ro] O scurta prezentare: Video noi de fraguri, ca tot am fost acuzat de aim, poftim dovada de 0 aim :P Link video: P.S: Daca vreti sa vedeti dedicatia mea pentru sfarsitul videoclipului, cititi descrierea de pe youtube :D Daca vreti vreun mod din video, lasati comentariu cu ce mod vreti ;) gg Edited March 18, 2016 by Jeez.AIM
REDiK. Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Titlul videoului: [sAMP] Yet another fragshow #7 [green.bugged.ro] O scurta prezentare: Video noi de fraguri, ca tot am fost acuzat de aim, poftim dovada de 0 aim :P Link video: P.S: Daca vreti sa vedeti dedicatia mea pentru sfarsitul videoclipului, cititi descrierea de pe youtube :D Daca vreti vreun mod din video, lasati comentariu cu ce mod vreti ;) tinta
TilincaPOWER Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nu stiu ce ai incercat sa demonstrezi, dar oricum foloseai trigger, tragea singur doar cand aveai tinta pe el, patetic.
fakesmile Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Nu stiu ce ai incercat sa demonstrezi, dar oricum foloseai trigger, tragea singur doar cand aveai tinta pe el, patetic.Da, da, trigger, da, trage ca mine dupa aia comenteaza ok ?
Davyd Robert Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Titlul videoului: [sAMP] Yet another fragshow #7 [green.bugged.ro] O scurta prezentare: Video noi de fraguri, ca tot am fost acuzat de aim, poftim dovada de 0 aim :P Link video: P.S: Daca vreti sa vedeti dedicatia mea pentru sfarsitul videoclipului, cititi descrierea de pe youtube :D Daca vreti vreun mod din video, lasati comentariu cu ce mod vreti ;) Tinta in format .txd te rog
fakesmile Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 (edited) Tinta in format .txd te rog Cand intru pe pc iti dau link :P @SCHiZOR poftim .txd http://rghost.net/8DgWkNGX2 belea Ms :D gg Ms :D bv esti gg Ms :D Edited March 23, 2016 by DrifterYT
Recommended Posts