Flavian Isachi Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Model pentru aplicatie: Nume: Level: Ore jucate: Ce alte jocuri mai joci?: Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: 1 Quote
R1UNNN1K aka CATALIN.PSK Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nume: Danl_MocanuLevel: 22Ore jucate: 328Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alte jocuri.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Pentru ca este un clan unit si bine organizat. Quote
Vanguli.Green Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Nume:xrazorx.[]Level:26Ore jucate:558Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuriDece doresti sa intrii in Young Republicans?: Pentru ca este un clan foarte bun Quote
777Sebi Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) Nu mai vr sa intru Edited September 22, 2017 by Seby_Vlasceanu25 Quote
Ioni Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Nume: IoniLevel: 21Ore jucate: 361Ce alte jocuri mai joci?: Counte Strike 1.6 si cam atat.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Fiindca este un clan de top, cu membrii exceptionali si fiindca este un clan de pe green de unde sunt si eu. Quote
Mircea Lucian Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Nume: Don.PedroLevel: 57Ore jucate: 2250 ore jucate.Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar Sa-mp .Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc a ma alatura acestui clan pentru ca este unul organizat , aici nu intra toata lumea si sunt doar membrii alesi care sunt activi si foarte ,foarte seriosi . Imi place cum suna acest nume al clanului si sper ca o intr-o zi o sa ma alatur si eu lui . Va multumesc! 1 Quote
Talky Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Nume: BalkatonLevel: 27Ore jucate: 492Ce alte jocuri mai joci?: Samp, cateodata si cs. De ce doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece provin de pe serverul green.bugged. As vrea sa fac si eu parte din acest colectiv deoarece sunt oameni foarte de treaba cu care ma inteleg. Quote
Cretu Edu Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Nume:WaLLen.Level:32 Ore jucate:Am 808 de ore .Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Vreau sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte bun si cu membri de treaba. Quote
Razvan Daniel yaboy Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Nume: Ma numesc Andrei.Level: Am level 33.Ore jucate: Am 1074 de ore jucate.Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc inafara de SA:MP League of Legends, Counter Strike:Global Offensive, PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, The Division.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece consider ca est eun clan foarte bine organizat, are membri foarte ok pot spune si dupa parerea mea este cel mai respectat clan de pe server. Quote
Bulz Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) nume: Numele este Waver.Level: 12.Ore jucate: Am 158 ore jucate.Ce alte jocuri mai joci?: Far Cry, Call of Duty si Sa:Mp.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Clanul este foarte bine organizat si imi aduce aminte de serverul Green. Edited October 7, 2017 by Bulz Quote
AlexandruNedelcu Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Nume:XipeLevel:19Ore jucate:288Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc 2 jocuri, skill force 2, si fifa 14Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan forte bine organizat, cu membrii seriosi si cu simt al umorului si are o reputatie foarte mare plus ca sunt de pe green. Edited October 7, 2017 by AlexandruNedelcu Quote
Atticus. Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Nume: Udeanu Grigorie.Level: 16.Ore jucate: 170.Ce alte jocuri mai joci?: GTA V, CS:GO.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan respnsabil, activ si respectat. 0 Back to top Report Quote
Laurw0w Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Nume:Laurw0wLevel:Am nivel 16.Ore jucate:190 de ore jucate.Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc alte jocuri.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?Deoarece este un clan simplu, cu oameni de treaba si seriosi. Quote
LYTS Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Nume: LytSLevel: 14Ore jucate: 134Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike, Paladins, Zula EUDece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan activ si cu o conducere buna. Cunosc si cativa dintre membrii acestui clan/ Quote
Kalimba Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Nume: Ektral [iShooter- cont green.bugged]Level: 19Ore jucate: aprox. 260Ce alte jocuri mai joci?: League Of Legends, CS:GO, Gta 5 De ce doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan unit si de top. Quote
Robert.Tr Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Nume:.UzyLevel:Detin levelul 37.Ore jucate:Am 600 ore jucate.Ce alte jocuri mai joci?: Eu, nu mai joc niciun joc, doar samp.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Eu doresc sa ma alatur acestui clan deoarece, este un clan bine organizat cu niste membrii foarte civilizati un lider foarte bun si un co-lider foarte atent. Mai vreau sa ma alatur acestui clan deoarece este unul clanul meu preferat si mereu mi-am dorit sa intru in acest clan. Quote
zebe Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Nume:ZeBe21CAPITANULevel:45Ore jucate:1475Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alte jocuri. Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan cu oameni de treaba seriosi si cunosc foarte multi playeri din acest clan. Quote
McKale Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Nume: Killz0rLevel: 26Ore jucate: 518 ore jucate.Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc niciun joc.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan cu potential mare si foarte respectat pe acest server, a da, sa nu uit, acest clan are un lider foarte bun, dar si co-liderul e foarte de treaba. As mai vrea sa intru in acest clan pentru ca mereu mi-am dorit sa intru in el. Quote
TryloGeeNe Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Nume:TryloGeeNeLevel:25(dar am rp-uri de level 31) Ore jucate:405Ce alte jocuri mai joci?: Deocamdata ma joc doar Sa-Mp.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan de prestigiu pe server , dupa parerea mea , este cel mai bun clan , este un clan respectat si as fii foarte onorat sa fac parte din acesta .Vin de pe Green si as vrea sa ma alatur acestei familii Young Republicans .Mereu am vrut sa fiu in acest clan pentru ca nu doar eu ci si majoritatea playerilor de pe server il considera cel mai bun ! Familia Green <3 . Quote
sakon Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Nume:sakon.Level:25Ore jucate:530Ce alte jocuri mai joci?: WOT,LOL si Sniper Elite 4Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este unul dintre cele mai bune, daca nu chiar cel mai bun clan de pe acest server. Quote
Alecsanderr Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Nume: []Alecsanderr ( []Alecsander de pe green ) Level: 30 Ore jucate: 530 Ce alte jocuri mai joci?: cs go, lol, wot, fs 17. Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece in primul rand port un respect enorm fata de zoko, fiind un om de nota 2000. In acel clan cunosc destul de multe persoane. Doresc sa intru in acest clan doarece vreau sa imi indrept trecutul. vreau sa arat ca m-am maturizat si vreau sa dau dovada ca pot mai mult. doresc sa ating acest obiectiv, sa fac parte dintrun clan respectat si sa ajung cnv pe server. Quote
splefy Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Nume: SorinLevel: 29Ore jucate: 494Ce alte jocuri mai joci?: LeagueOfLegends , Cs GoDece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece as vrea sa fac parte din majoritatea player-ilor de pe green. Am foarte multi prieteni in acest clan. Quote
Zarel Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Nume:ElSalvatoreZarelLevel:33Ore jucate:960Ce alte jocuri mai joci?: CS:GODece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan bine pus la punct si nu e de copii de 12 ani care injura. Quote
TryloGeeNe Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Nume:TryloGeeNeLevel:32Ore jucate:455Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri .Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan de prestigiu pe server , dupa parerea mea , este cel mai bun clan , este un clan respectat si as fii foarte onorat sa fac parte din acesta .Vin de pe Green si as vrea sa ma alatur acestei familii Young Republicans .Mereu am vrut sa fiu in acest clan pentru ca nu doar eu ci si majoritatea playerilor de pe server il considera cel mai bun ! Familia Green <3 . Quote
TryloGeeNe Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Nume:TryloGeeNeLevel:32Ore jucate:455Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri .Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan de prestigiu pe server , dupa parerea mea , este cel mai bun clan , este un clan respectat si as fii foarte onorat sa fac parte din acesta .Vin de pe Green si as vrea sa ma alatur acestei familii Young Republicans .Mereu am vrut sa fiu in acest clan pentru ca nu doar eu ci si majoritatea playerilor de pe server il considera cel mai bun ! Familia Green <3 . Quote
Recommended Posts