Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Nume: Ioni
Level: 21
Ore jucate: 361
Ce alte jocuri mai joci?: Counte Strike 1.6 si cam atat.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Fiindca este un clan de top, cu membrii exceptionali si fiindca este un clan de pe green de unde sunt si eu.

• 2 weeks later...
Posted

Nume: Don.Pedro
Level: 57
Ore jucate: 2250 ore jucate.
Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar Sa-mp .
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:  Doresc a ma alatura acestui clan pentru ca este unul organizat , aici nu intra toata lumea si sunt doar membrii alesi care sunt activi si foarte ,foarte seriosi . Imi place cum suna acest nume al clanului si sper ca o intr-o zi o sa ma alatur si eu lui . Va multumesc!

• Upvote 1
Posted

Nume: Balkaton
Level: 27
Ore jucate: 492
Ce alte jocuri mai joci?: Samp, cateodata si cs. 
De ce doresti sa intrii in Young Republicans?:  Deoarece provin de pe serverul green.bugged. As vrea sa fac si eu parte din acest colectiv deoarece sunt oameni foarte de treaba cu care ma inteleg. 

Posted

Nume:WaLLen.
Level:32 
Ore jucate:Am 808 de ore .
Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Vreau sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte bun si cu membri de treaba.

Posted

Nume: Ma numesc Andrei.
Level: Am level 33.
Ore jucate: Am 1074 de ore jucate.
Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc inafara de SA:MP League of Legends, Counter Strike:Global Offensive, PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, The Division.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece consider ca est eun clan foarte bine organizat, are membri foarte ok pot spune si dupa parerea mea este cel mai respectat clan de pe server.

Posted (edited)

nume: Numele este Waver.
Level: 12.
Ore jucate: Am 158 ore jucate.
Ce alte jocuri mai joci?: Far Cry, Call of Duty si Sa:Mp.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Clanul este foarte bine organizat si imi aduce aminte de serverul Green.

Edited by Bulz
Posted (edited)

Nume:Xipe
Level:19
Ore jucate:288
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc 2 jocuri, skill force 2, si fifa 14
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan forte bine organizat, cu membrii seriosi si cu simt al umorului si are o reputatie foarte mare plus ca sunt de pe green.

Edited by AlexandruNedelcu
Posted
Nume: Udeanu Grigorie.
Level: 16.
Ore jucate: 170.
Ce alte jocuri mai joci?: GTA V, CS:GO.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan respnsabil, activ si respectat.
  • rep_up.png
  •  
  • 0
Posted

Nume:Laurw0w
Level:Am nivel 16.
Ore jucate:190 de ore jucate.
Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc alte jocuri.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?Deoarece este un clan simplu, cu oameni de treaba si seriosi.

Posted

Nume: LytS
Level: 14
Ore jucate: 134
Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike, Paladins, Zula EU
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan activ si cu o conducere buna. Cunosc si cativa dintre membrii acestui clan/

Posted

Nume: Ektral  [iShooter- cont green.bugged]
Level: 19
Ore jucate: aprox. 260
Ce alte jocuri mai joci?: League Of Legends, CS:GO, Gta 5 
De ce doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan unit si de top.

Posted

Nume:.Uzy
Level:Detin levelul 37.
Ore jucate:Am 600 ore jucate.
Ce alte jocuri mai joci?: Eu, nu mai joc niciun joc, doar samp.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Eu doresc sa ma alatur acestui clan deoarece, este un clan bine organizat cu niste membrii foarte civilizati un lider foarte bun si un co-lider foarte atent. Mai vreau sa ma alatur acestui clan deoarece este unul clanul meu preferat si mereu mi-am dorit  sa intru in acest clan.

Posted

Nume:ZeBe21CAPITANU
Level:45
Ore jucate:1475
Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alte jocuri.

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan cu oameni de treaba seriosi si cunosc foarte multi playeri din acest clan.

Posted

Nume: Killz0r
Level: 26
Ore jucate: 518 ore jucate.
Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc niciun joc.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan cu potential mare si foarte respectat pe acest server, a da, sa nu uit, acest clan are un lider foarte bun, dar si co-liderul e foarte de treaba. As mai vrea sa intru in acest clan pentru ca mereu mi-am dorit sa intru in el.

Posted

Nume:TryloGeeNe
Level:25(dar am rp-uri de level 31) 
Ore jucate:405
Ce alte jocuri mai joci?: Deocamdata ma joc doar Sa-Mp.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan de prestigiu pe server , dupa parerea mea , este cel mai bun clan , este un clan respectat si as fii foarte onorat sa fac parte din acesta .Vin de pe Green si as vrea sa ma alatur acestei familii Young Republicans .Mereu am vrut sa fiu in acest clan pentru ca nu doar eu ci si majoritatea playerilor de pe server il considera cel mai bun ! Familia Green <3 .

Posted

Nume:sakon.
Level:25
Ore jucate:530
Ce alte jocuri mai joci?: WOT,LOL si Sniper Elite 4
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este unul dintre cele mai bune, daca nu chiar cel mai bun clan de pe acest server.

Posted

Nume: []Alecsanderr ( []Alecsander de pe green )

Level: 30

Ore jucate: 530

Ce alte jocuri mai joci?: cs go, lol, wot, fs 17.

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece in primul rand port un respect enorm fata de zoko, fiind un om de nota 2000. In acel clan cunosc destul de multe persoane. Doresc sa intru in acest clan doarece vreau sa imi indrept trecutul. vreau sa arat ca m-am maturizat si vreau sa dau dovada ca pot mai mult. doresc sa ating acest obiectiv, sa fac parte dintrun clan respectat si sa ajung cnv pe server.

Posted

Nume: Sorin
Level: 29
Ore jucate: 494
Ce alte jocuri mai joci?:  LeagueOfLegends , Cs Go
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece as vrea sa fac parte din majoritatea player-ilor de pe green. Am foarte multi prieteni in acest clan.

Posted

Nume:ElSalvatoreZarel
Level:33
Ore jucate:960
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan bine pus la punct si nu e de copii de 12 ani care injura.

Posted

Ore jucate:455
Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri .
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan de prestigiu pe server , dupa parerea mea , este cel mai bun clan , este un clan respectat si as fii foarte onorat sa fac parte din acesta .Vin de pe Green si as vrea sa ma alatur acestei familii Young Republicans .Mereu am vrut sa fiu in acest clan pentru ca nu doar eu ci si majoritatea playerilor de pe server il considera cel mai bun ! Familia Green <3 .

Posted

Ore jucate:455
Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri .
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan de prestigiu pe server , dupa parerea mea , este cel mai bun clan , este un clan respectat si as fii foarte onorat sa fac parte din acesta .Vin de pe Green si as vrea sa ma alatur acestei familii Young Republicans .Mereu am vrut sa fiu in acest clan pentru ca nu doar eu ci si majoritatea playerilor de pe server il considera cel mai bun ! Familia Green <3 .