Pinosanu Aurel-Madalin Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Nume:Nesquik[] Level:18. Ore jucate:223,15 Ce alte jocuri mai joci?: Joc decat Sa-Mp Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan cu oameni de treaba seriosi si cunosc foarte multi playeri din acest clan. Quote
Rambo. Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Nume:iAsasin Level:29 Ore jucate:527[/size[/font[size=3527 Ce alte jocuri mai joci?: Sa-mp si Fs 17. Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Imi doresc sa intru in acest clan, pentru ca are niste membrii cu multa experienta. 1 Back to top Edited November 15, 2017 by Rambo. Quote
Rambo. Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Nume:iAsasinLevel:29Ore jucate:528Ce alte jocuri mai joci?: Sa-mp si Fs 17. Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa ma alatur in acest clan, pentru ca are membrii cu multa experienta si foarte de treaba. Quote
TryloGeeNe Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Nume:TryloGeeNeLevel:36Ore jucate:526Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alte jocuri.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece ma consider un player model, nu am sanctiuni in LP, nu am o atitudine negativa sau un comportament inadecvat , [R] este un clan foarte respectat pe server, ce detine un anumit nivel de prestigiu. Quote
KugneT Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Nume:Smar2alaLevel:23Ore jucate:350Ce alte jocuri mai joci?: Counter-Strike 1.6Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Deoarece este unul dintre cele mai bune. 1 Quote
.Denis. Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Nume: RaZoR.Level:22Ore jucate: 690Ce alte jocuri mai joci?: Decat SA:MP.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan foarte organizat cu niste membri foarte de treaba. Quote
Nicko Nicko Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Nume:L3moNNN Level:30 Ore jucate:892 Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc Nici un joc.Joc numai pe Bugged.fac parte de lvpd rank 2.Duminica eau rank 3. Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Vreau sa fac parte din accest Clan dic cauza ca.E un clan Civilizat si Cun tag Foarte frumos.Sper sa fiu Acceptat. Quote
FurY.[] Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Model pentru aplicatie:Nume: CorteXLevel: 34Ore jucate: 874 ore jucate.Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc cateodata Counter-Strike: Global OffensiveDece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in acest clan deoarece sunt membri care se respecta intre ei si au bunul simt. Quote
mondyalw98 Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Nume:Mondialw98Level:20Ore jucate:350Ce alte jocuri mai joci?: Nu.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Ca este un clan bun. Quote
[]Tataie. Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 (edited) Nume: Vatin.Level: 39Ore jucate: 1077.36hCe alte jocuri mai joci?: cs:go, gta v, euro truck simulator 2Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: deoarece mi se pare cel mai ok clan de pe server si are playeri de treaba Edited November 28, 2017 by ..Stefan.. Quote
Radw Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Nume: RaduVirlanLevel: 29.Ore jucate: 669Ce alte jocuri mai joci?: Doar SA:MP.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece cred că este un clan foarte bine pregătit de către lider si as vrea si eu să incerc acel clan. Quote
JonNyV Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Nume: JonNyVLevel: 30.Ore jucate: 490.Ce alte jocuri mai joci?: Euro Truck Simulator 2, Gta V, CS:GO.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Pentru ca am mai fost in el si mi se pare un clan foarte bine cladit, respectat si foarte influent. Quote
[]Tataie. Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Nume: Vatin.Level: 39Ore jucate: 1087.36hCe alte jocuri mai joci?: cs:go, gta v, euro truck simulator 2Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: deoarece mi se pare cel mai ok clan de pe server si are playeri de treaba Quote
NARUTO999 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Nume: Reims (Ramses1989 pe green) Level: 27 Ore jucate: Am acumulat pana in prezent 579h jucate. Ce alte jocuri mai joci?:Pe langa SA:MP mai joc si League Of Legends. Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece in acest clan se afla foarte multi prieteni de-ai mei de pe green. Quote
Semmaru Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Nume: SemmaruLevel: 18Ore jucate: 290Ce alte jocuri mai joci?: Ma mai joc Rocket League.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan de top cu membrii de treaba si respectuosi. Quote
Nicko Nicko Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Nume:L3moNNNLevel:36.Ore jucate:1053Ce alte jocuri mai joci?: Nu,Nu mai joc nici un joc.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan de prestigiu pe server , dupa parerea mea , este cel mai bun clan , este un clan respectat si as fii foarte onorat sa fac parte din acesta .Vin de pe Green si as vrea sa ma alatur acestei familii Young Republicans .Mereu am vrut sa fiu in acest clan pentru ca nu doar eu ci si majoritatea playerilor de pe server il considera cel mai bun ! Familia Green <3 . http://whitepanel.bugged.ro/profile/L3moNNN Quote
Yonutz M. DN Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Model pentru aplicatie: Nume: []UnDeRcoveR Level: 26 Ore jucate:620 Ce alte jocuri mai joci?: Fifa 18,Gta V. Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru în acest clan deoarece este un clan foarte respectat si foarte dorit pe acest server și consider faptul că absolut toți membrii sunt foarte de treaba,iar liderul și co-lider se ocupa excelent cu organizarea acesteia. Quote
Semmaru Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Model pentru aplicatie:Nume: SemmaruLevel: 20Ore jucate: 336Ce alte jocuri mai joci?: Rocket league, witch it si dbd.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan foarte fain cu memberii de treaba si liderul organizeaza excelent clanul. Quote
Zetr3x Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) Nume:ZetrixHDLevel:31Ore jucate:882Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar SA:MP.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan foarte bun, si foarte respectat, membrii de aici se respecta unii pe alti, iar asta este cea ce conteaza cel mai mult. Edited January 2, 2018 by ZetrixHd Quote
TheGrudge Samp Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Nume:TheGrudgeLevel:39Ore jucate:1160Ce alte jocuri mai joci?:Clash Royale Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Pentru ca Young Republicans a fost si va fi unul din preferatele mele clanuri. Quote
Paul21 Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Nume:Chowder Level:27 Ore jucate:513 Ce alte jocuri mai joci?: GTA 5 Online si Fifa 18 Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Deoarece consider ca este un clan foarte respectat si doresc sa fiu coleg cu toti membrii acestuia, fiindca sunt oameni prietenosi, cu caracter. Quote
Edy-th Gabriel Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Nume: Damasc[ADV] Level: 41Ore jucate: 1011Ce alte jocuri mai joci?: Gta 5 si cs:goDe ce doresti sa intrii in Young Republicans?: Pentru ca e un clan perfect pentru mine. E foarte bine organizat si are niste membrii cu care poti sa discuti un subiect, oricare ar fi acela. Quote
AndreiBugged Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Nume:LayeR.Level:28Ore jucate:604Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece vreau sa cunosc lume noua, sa-mi fac prieteni noi, mai vreau sa intru in acest clan deoarece sunt de pe Green Bugged si stiu ca era un clan populat in aceea perioada. Quote
Emy Samp Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Model pentru aplicatie:Nume: Emy17Level: 37Ore jucate: 1.321 ore.Ce alte jocuri mai joci?: Euro Truck Simulator 2.Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in clanul Young Republicans deoarece este unul foarte unit si organizat, iar respectul este pe primul loc. Quote
Mantu Alexander Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Nume:CogiLevel:27Ore jucate:640Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc si CS:GODece doresti sa intrii in Young Republicans?:Deoarece este un clan de top si cu membri prietenosi si respectuosi. Quote
Recommended Posts