Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume:iAsasin

Level:34

Ore jucate:788.

Ce alte jocuri mai joci?: Fs 2017 si Sa:mp.

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:Doresc sa intru în acest clan deoarece este un clan foarte respectat si foarte dorit pe acest server și consider faptul că absolut toți membrii sunt foarte de treaba,iar liderul și co-lider se ocupa excelent cu organizarea acesteia.

• 2 weeks later...
Posted

Nume: []Mishw27
Level: 30
Ore jucate: 680 ore
Ce alte jocuri mai joci?: CS1.6
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Vreau sa intru in acest clan deoarece imi plac atitudinea playerilor si de liderul de care sunt condusi.

Posted

Nume:Ricky
Level:7
Ore jucate: 143 ore jucate (150)
Ce alte jocuri mai joci?:  Mai joc ETS2, DBD si CS:GO
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este unul dintre cele mai bune clanuri de pe acest server, are o reputatie mare si este foarte respectat.

Posted (edited)

Nume:Vladow[]
Level:16
Ore jucate: 196 ore jucate
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc  DBD si CS:GO
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan foarte bun , respectat , cu memberii foarte respectuosi si prietenuosi.

Edited by RaZeR1
Posted

Nume: Xcalibur
Level: 27
Ore jucate: 573
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Fifa 
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Imi doresc sa fac parte din acest clan, este unu din cele mai bune de pe server. Am multi prieteni in acest clan si asi dori sa fiu alaturi de ei.

Posted

Nume: Dafu
Level: 47
Ore jucate: 1220
Ce alte jocuri mai joci?: Csgo si cam atat
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in acest clan deoarece am multi prieteni de pe green care sunt in acest clan, sunt oameni seriosi, este un clan in adevaratul sens al cuvantului cu niste playeri care stiu ce fac, aveam nick-ul pe green Re3D@tu si ALECS. dar m-am lasat, m-am reapucat acum 1 luna si nu am de gand sa ma las, va multumesc.

Posted

Nume: Struck.
Level: 32 
Ore jucate: 685
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc GTA V si Rust.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in acest clan, deoarece este bine organizat si este unul din cele mai bune de pe acest server.

Posted

Nume: Alexxandru
Level: 10.
Ore jucate: Am 173 de ore.
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO, GTA V, Euro Truck Simulator 2 si Car Mechanic Simulator 2018.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan de top, cu membrii respectuosi, amabili si cu cei 7 ani de acasa. 

Posted

Nume: Klay
Level: 10 si 333 Respect Points.
Ore jucate: 251
Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc nimic altceva.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Pai in primul rand vreau sa intru in Young Republicans, pentru ca dupa parerea mea este cel mai respectat clan. Mi-ar face o deosebita placere daca as putea intra din nou in clan. Am multi prieteni in el: UnderWorld, Asleep, .BoBo si altii

Posted

Nume:Lamar
Level:23
Ore jucate:520
Ce alte jocuri mai joci?: Assasin's Creed, ETS2
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece imi place acest clan, are niste membrii de treaba.

Posted

Model pentru aplicatie: 

Nume: Lino
Level: 19
Ore jucate: 320
Ce alte jocuri mai joci?: Ma mai joc Battlefield, Counter Strike Global Offensive, Gta V si cam atat, altceva nu pot spune ca mai joc.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este cel mai puternic, unit si bine organizat clan de pe server. Organizarea vine din partea lui Hamsi, Madalin si a lui Zoko, acestia facandu-si treaba de minune aici. Ei sunt drepti, nu fac favorizari, iar asta fiind un motiv bine intemeiat pentru care au ajuns pana aici cu acest clan minunat. 

http://whitepanel.bugged.ro/profile/Lino

Invitatia pentru clan, fiind aici: https://imgur.com/a/6lMA3

Posted

Nume:FantoMAS
Level:26
Ore jucate:754.
Ce alte jocuri mai joci?: ETS2, GTA V, Metin 2, Fifa 17.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Vreau sa intru in Young Republicans deoarece mai am cativa tovarasi acolo si mi-se pare ca este un clan bine organizat.

Posted

Model pentru aplicatie: 

Nume: Lino

Level: 19

Ore jucate: 320

Ce alte jocuri mai joci?: Ma mai joc Battlefield, Counter Strike Global Offensive, Gta V si cam atat, altceva nu pot spune ca mai joc.

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este cel mai puternic, unit si bine organizat clan de pe server. Organizarea vine din partea lui Hamsi, Madalin si a lui Zoko, acestia facandu-si treaba de minune aici. Ei sunt drepti, nu fac favorizari, iar asta fiind un motiv bine intemeiat pentru care au ajuns pana aici cu acest clan minunat. 

http://whitepanel.bugged.ro/profile/Lino

Invitatia pentru clan, fiind aici: https://imgur.com/a/6lMA3

pro

Posted

Nume: aThoSS
Level: 36
Ore jucate: 1067.
Ce alte jocuri mai joci?: GTA V si Counter Strike Global Offensive.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:  Doresc sa intru in 'Young Republicans' deoarece realizez ca este un clan foarte cautat si foarte bine organizat. 

Posted

Model pentru aplicatie:

Nume: WiSTER

Level:60

Ore jucate:1399

Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in acest clan deoarece este unul dintre cele mai respectate clan de pe server si nu oricine poate face parte din el. Consider ca facand parte din el imi voi face ceva prietenii noi.

Posted

Nume:Chowder
Level:29
Ore jucate:612
Ce alte jocuri mai joci?: Gta 5, Fifa 18 si ETS 2.
Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan foarte puternic cu membrii prietenosi.In al doilea rand consider ca indeplinesc toate cerintele minime.

• 11 months later...
Posted

Nume: Mihnea.

Level: 47

Ore jucate: 2196

Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO si League Of Legends.

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Eu as dori sa intru in acest clan deoarece are membrii foarte activi, sunt de treaba si staff-ul clanului stiu sa-l organizeze.

•  
Posted

Nume: []Ox1g3N

Level: 61

Ore jucate: 2052

Ce alte jocuri mai joci?: Mai sunt pasionat de fotbal si joc deseori FiFA si PES.

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Deoarece este un clan respectat pe server, cu membrii seriosi si cu simtul umorului, aici sunt majoritatea dintre prietenii mei.

Posted

Nume: Sparkkle

Level: 23

Ore jucate: 326

Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc League Of Legends, Grand Theft Auto V si Counter-Strike: Global Offensive

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?: Doresc sa intru in Young Republicans deoarece este un clan foarte bine organizat, aici am niste prieteni buni si, de ce nu, sa imi fac si mai multi prieteni.

• 3 months later...
Posted

Nume: .Stely.

Level: 17

Ore jucate: 165

Ce alte jocuri mai joci?: cs go si fifa

Dece doresti sa intrii in Young Republicans?:  Deoarece este un clan foarte bun su respectat pe acest server si imi place sa imi fac noi prieteni

•