Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - ZakieN - Rank 5 SFPD, Rank 5 Taxi LV, 930 ore jucate.

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: ZakieN

Level: 30.

Ore jucate: 930.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/wiPHbOx

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/ZakieN

Sanctiuni: Nu am sanctiuni.

Cateva realizari pe server/ forum: Realizari server: 2x Rank 5 (SFPD si Taxi LV), 930 ore jucate. Realizari forum: 600 posturi active.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO.

De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca ma inteleg bine cu majoritatea membrilor si este un clan cu un renume deosebit.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da real niggas (nigga.), The Neighbourhood ((x)) si [AIM].

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Am verificat si nu sunt.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Waren, K3nZZoR, DoodLyZ, KARiM., SN3CKS, jOE., Allexandra, Cazzie. 

Planuri de viitor pe server? Sa intru intr-un departament de politie, din nou.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Daniel.

Varsta reala: 16 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut! Mă numesc Dani, sunt din orașul București, Ferentari si am vârsta de 16 ani. Sunt un baiat serios, cu simțul umorului și cei șapte ani de acasa. În timpul liber îmi place să ies în oraș cu prietenii, la fotbal sau la plimbări prin parc. Îmi place să cunosc persoane noi, să socializez și să mă distrez.

Ce gen de muzica asculti? Tot felul, cel mai des manele si hip-hop.

Ce hobbyuri ai? Imi place tot ce tine de masini, fotbal si biliard.

Edited by ZakieN.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp