Felix.Si Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Prenume:Felix Varsta reala:Am 15 ani. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Salut, ma numesc Felix, am varsta de 15 Ani.Luiesc in Turnu Magurele, aici m-am nascut ,am copilarit si am de gand sa raman. Despre mine pot spune ca sunt o fire sociabila , de incredere, curajoasa. .Nu pot zice ca sunt perfect, dar sunt un baiat destul de întelegator, si Scopul meu nu e de a ajunge doar cineva pe SA:MP, am mai multe scopuri în aceasta viata.Câteodata sunt si desfrânat dar încerc din rasputeri sa fac tot posibilul sa ma controlez si sa nu ma las dus de val, dându-ma mare sau alte lucruri..etc.Nu sunt nici putred de bogat dar nici sarac, si nu-mi plac tot felul de insulte aduse la adresa mea.Îi iubesc pe cei care sunt alaturi de mine si ma sprijina în tot ce fac. îmi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult,Sunt foarte competitiv,am spirit de echipa,nu apreciez glumele proaste si sunt foarte social,cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului. Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, innotul, jocurile video si scoala in primul rand. Imi place sa ies cu prietenii zilnic si sa ma distrez. Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP, dar eu cred ca acest joc este for fun, nu ar trebui sa ne autocaracterizam mai puternici decat ceilalti privind doar pozitia pe samp. Sunt un om care nu tine cont de starea materiala a oamenilor si imi place sa am prieteni de toate gradele. Cam atat va pot spune despre mine , bine. Ce gen de muzica asculti?Manele,Muzica usoara. Ce hobbyuri ai?Kaiack de performanta. Nickname:Felixx[] Level:36 Ore jucate:1033 Poza cu invitatia:http://imgur.com/ZrdJHSB Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Felixx[] Sanctiuni:Am avut ban odata 3 zile pentruca am vandut masin pentru hidd si un warn ca am injurat dar atunci eram level mic si nu stiam ca se sanctioneaza. Cateva realizari pe server/ forum:Cele 1033 de ore jucate pe al doile loc,colectia de masini pe al treilea si pe primul prieteni obtinuti pe parcursul jocului. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:CS:GO,Minecraft uneori,si League of Legens De ce vrei sa intri in clan:Deoarece am prieteni in acest clan si mi-lau recomandat ca un clan civilizat cu membri civilizati si Lider si Co-lideri buni. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Am facut parte din mai multe clanuri dar nu le mai tin numele minte dar am iesit de curand din Quantium detineam rank 5. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu nu am mai facut parte din acest clan dar dper sa fac parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da am verificat si nu ma aflu. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Mozart,RaZZvaN,Shadey,Helios,Raulik1,Kauss. . Planuri de viitor pe server?Sa fac 3000 ore jucate si sa iau rank 6 intr-o factiune sa stau 200 - 300 days.
Harris Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Aiurea, faci de 2 ori aplicatie...Ai primit contra pentru descriere copiata. Nici nu sti sa copiezi bine modelul de aplicatie...
Felix.Si Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Man acea descriere nu este copiata de la cineva doar ca am luat de la o app mai veche care o aveam deci te poti si uita.
Steff Stefan Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Aiurea, faci de 2 ori aplicatie...Ai primit contra pentru descriere copiata. Nici nu sti sa copiezi bine modelul de aplicatie... Nu ai un comportament bun de acest clan
RMarius Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Man acea descriere nu este copiata de la cineva doar ca am luat de la o app mai veche care o aveam deci te poti si uita. Nu conteaza, tot copiata se numeste. Plus multe greseli gramaticale, tu nu ai auzit de space dupa virgula sau dupa doua puncte.. Edited March 19, 2016 by aSmoTiqueTL.
Alecsei69 Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ai descrierea copiata si ai facut si off topic..
Filip Gik Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ai descrierea copiata si ai facut si off topic..
Recommended Posts