Dragos[] Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 - Pentru inceput as vrea sa precizez sa nu ma intrebati daca am dat: enable, am selectat jocul, ori tasta pe care apas etc. Toate sunt facute, doar ca atunci cand intru in joc si apas tasta corespunzatoare setarii din "Ultimate Key Binder" gen tasta + text, nu-mi functioneaza. Nu-mi apare textul pus in keybinder apasand tasta corespunzatoare. Daca stiti problema va rog sa ma ajutati cat mai repede posibil, ofer +2.
MaryusK Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Fii atent dai pe : Settings activeaza asa: ,,Hotkey enabled on startuo'' send t key automatically
Tuddi Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Un ss ceva? Nu am cu ce sa-ti dea ss, am aceeasi problema. Adica nu merge keybinderu. Pur si simplu cand apesi nu se pune in chat fraza.
MaryusK Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Nu am cu ce sa-ti dea ss, am aceeasi problema. Adica nu merge keybinderu. Pur si simplu cand apesi nu se pune in chat fraza. incearca Fii atent dai pe : Settings activeaza asa: ,,Hotkey enabled on startuo'' send t key automatically
Dragos[] Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 incearca Fii atent dai pe : Settings activeaza asa: ,,Hotkey enabled on startuo'' send t key automatically Uite am bifat asta http://imgur.com/Ie0pQKj dar tot nu merge :|.
Nugetzz Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Gata, ba omule. Depinde pe ce taste pui. Nu merge pe NUMPAD, doar dacă ai numpad activat (numlock). Deci, incearca pe 1,2,3,4,5,6, f1,f2,f3,f4 etc.
Tuddi Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Gata, ba omule. Depinde pe ce taste pui. Nu merge pe NUMPAD, doar dacă ai numpad activat (numlock). Deci, incearca pe 1,2,3,4,5,6, f1,f2,f3,f4 etc. Intelegi ca nu merge deloc, nici pe o tasta, nici cu numpad on / off.
Solution Dragos[] Posted March 20, 2016 Author Solution Posted March 20, 2016 Gata, ba omule. Depinde pe ce taste pui. Nu merge pe NUMPAD, doar dacă ai numpad activat (numlock). Deci, incearca pe 1,2,3,4,5,6, f1,f2,f3,f4 etc. Fratemiu de ce te bagi daca nu stii? Chiar asa prost sunt sa nu am numlock aprins, ala se aprinde si singur. Trebuie deschis cu administrator.
Recommended Posts