Jump to content

Problema SA:MP - Ultimate Key Binder in game.

Go to solution Solved by Dragos[],

Recommended Posts

Posted

- Pentru inceput as vrea sa precizez sa nu ma intrebati daca am dat: enable, am selectat jocul, ori tasta pe care apas etc. 

Toate sunt facute, doar ca atunci cand intru in joc si apas tasta corespunzatoare setarii din "Ultimate Key Binder" gen tasta + text, nu-mi functioneaza. Nu-mi apare textul pus in keybinder apasand tasta corespunzatoare.

Daca stiti problema va rog sa ma ajutati cat mai repede posibil, ofer +2.

Posted

Un ss ceva?

Nu am cu ce sa-ti dea ss, am aceeasi problema. Adica nu merge keybinderu. Pur si simplu cand apesi nu se pune in chat fraza. 

Posted

Nu am cu ce sa-ti dea ss, am aceeasi problema. Adica nu merge keybinderu. Pur si simplu cand apesi nu se pune in chat fraza. 

incearca Fii atent dai pe : Settings activeaza asa: ,,Hotkey enabled on startuo'' send  t key automatically

Posted

Gata, ba omule. Depinde pe ce taste pui. Nu merge pe NUMPAD, doar dacă ai numpad activat (numlock).

Deci, incearca pe 1,2,3,4,5,6, f1,f2,f3,f4 etc.

Posted

Gata, ba omule. Depinde pe ce taste pui. Nu merge pe NUMPAD, doar dacă ai numpad activat (numlock).

Intelegi ca nu merge deloc, nici pe o tasta, nici cu numpad on / off. 

• Solution
Posted

Fratemiu de ce te bagi daca nu stii? Chiar asa prost sunt sa nu am numlock aprins, ala se aprinde si singur. Trebuie deschis cu administrator.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp