krypdog_ Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Salut bugged, am incercat sa bag si eu un mod pentru harta. Si nu merge am incercat cu toate programele cu Spark,IMG Tool, Acils, cu toate si nu merge.. ma ajutati? Quote
Andr3ikk Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Salut bugged, am incercat sa bag si eu un mod pentru harta. Si nu merge am incercat cu toate programele cu Spark,IMG Tool, Acils, cu toate si nu merge.. ma ajutati? Cand ai deschis spark-ul sa zicem ai selectat gta3.img si ai dezarhivat fisierele cu modul nu? Quote
krypdog_ Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Cand ai deschis spark-ul sa zicem ai selectat gta3.img si ai dezarhivat fisierele cu modul nu? Nup,le-am bagat din arhiva direct.. Quote
Andr3ikk Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nup,le-am bagat din arhiva direct.. Pai trebuie mai intai sa deschizi cu spark sa zicem sa deschizi gta3.img dupa care tragi fisierele dorite. Quote
Recommended Posts