Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Bloodwist - Tester + Rank 5 School Instructors SF, Lider Ballas si cele 2807 ore jucate.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Bloodwist.

Level: 59.

Ore jucate: Am 2807 ore jucate.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/JxtZLAU

Profilul de pe panel (link):  http://bluepanel.bugged.ro/profile/Bloodwist

Sanctiuni: Un ban si doua jail-uri.

Cateva realizari pe server/ forum: Realizarile mele sunt Lider Ballas si tester + rank 5 School Instructors SF.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma mai joc CS 1.6 cateodata.

De ce vrei sa intri in clan: Clanul are membrii de calitate, cu bun simt si respectati pe server. Imi doresc sa intru deoarece am cativa prieteni aici si mi-ar face placere sa stau cat mai mult alaturi de voi.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai fost in AIM ( Co-lider nu mai stiu cat timp ), BVB ( Co-lider aproape 80 de zile ) si in Yin Yang ( Rank 4 76 zile ).

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai fost in The Legends, dar mi-ar face placere sa ma alatur acuma.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: .Godze, Risk, NEGATiWE, Waren, Helios[], easyw0w[NR1], Four, Bogdan, Mozart si EighT.

Planuri de viitor pe server? Sa devin Helper si sa-mi imbunatatesc FH-ul oarecum stricat.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Costi.

Varsta reala: 18 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Costi  sunt din Bucuresti, sunt un baiat glumet, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred cam am din toate câte ceva, asta înseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamna ca ai discernamânt si nu lasi pe nimeni sa te calce în picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât as încerca, adica nu pot pune la fund asa cum zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusii ma bucur ca sunt asa.Sunt din Bucuresti, super competitiv,am spirit de echipa,nu apreciez gluemele proaste si sunt foarte social,cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, innotul, baschetul. handbalul si jocurile video. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de ami recunoaste greseala. Sunt un tip care fac totul cu cap pentru a fii toata lumea multumita si sunt sigur intotdeauna pe ceea ce fac. Imi place sa imi creez prieteni noi, imi place foarte mult sa fac sport si sa imi petrec timpul cu prietenii si in mare parte pe SA:MP.

Ce gen de muzica asculti? Gangsta Rap si Reggae.

Ce hobbyuri ai? Fotbalul si baschetul.

Posted

ytNmALu.png

Baiat de treaba, chiar merita o sansa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp