Morphi Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 - din http://i.imgur.com/LadOJlA.jpg Momentan doar atât. Cum voi realiza lucrări noi, le voi posta şi în portofoliu. 3 Quote
frightened Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Super creatiile daca poti sa imi faci si mie un avatar cu textul exchange o varianta cu bugged.ro si una fara incearca una normala si una cu acest effect daca poti :* mersi mult Quote
Morphi Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Frumoase . Te rog font : BRUSHSTRIKE, Distant Stroke si Stackyard. Super creatiile daca poti sa imi faci si mie un avatar cu textul exchange o varianta cu bugged.ro si una fara incearca una normala si una cu acest effect daca poti :* mersi mult Momentan nu am timp. Deschide aici o cerere cu detaliie mentionate si voi lasa reply cu variantele atunci cand voi putea. Quote
Morphi Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 (edited) > > > Edited March 31, 2016 by Jamira Quote
Recommended Posts