Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - xXdaniel20Xx - rank 5 Taxi Ls , 1260 ore jucate, lvl 35

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: xXdaniel20Xx;

Level: 35;

Ore jucate: 1260;

Poza cu invitatia: http://imgur.com/u7jvw57

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/xXdaniel20Xx

Sanctiuni: Am luat  ban cand am inceput sa joc pentru 3/3 warns;

Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 LS, 55 zile Taxi LS, 59 zile NR, 1260 ore jucate, level 35, tester SI SF;

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO;

De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa cunosc mai multa lume, sa-mi fac prieteni noi si sa am cu cine comunica;

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai facut parte din urmatoarele clanuri: Yin Yang, [bVb], [AIM], Phalanx, Best Killers, ZEW, United Brothers, Lucky number si multe altele care nu mi le aduc aminte;

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut;

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu sunt;

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Helios[], RisK, RaZZvaN, Bogdan si NEGATiWE;

Planuri de viitor pe server? Sa obtin functia de helper level 1.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Daniel;

Varsta reala: Am 16 ani;

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Locuiesc in orasul Galati, am 16 ani si sunt in clasa a 10-a pe profil Stiinte ale naturii. In viitor, vreau sa termin liceul, sa iau bacul, sa fac o facultate de medicina si sa devin medic primar. TImpul liber mi-l petrec cu prietenii, in oras sau cu familia. Despre mine mai pot sa spun ca sunt o persoana insistenta, atunci cand vreau ceva fac tot posibilul sa-l obtin;

Ce gen de muzica asculti? Rapp, Trap si Manele;

Ce hobbyuri ai? Gameing-ul si plimbarile.

Edited by xXdaniel20Xx
Posted

dbiG04c.png nu te cunosc 

Posted

dbiG04c.png nu te cunosc 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp