STORCK Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Numele meu:nicusor7 Rank actual:rank 3 De ce doresti sa parasesti clanul?: Ultimele cuvinte:eu paraces bun venit eu plec clan A Alte precizari:eu dor de voi suntem o familia mare Cerere acceptata. Numele meu: SERIFU. Rank actual: 2. De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece nu prea se mai ocupa nimeni de clan, nu mai e ca inainte. Ultimele cuvinte: Vreau sa va multumesc pentru sansa acordata si vreau sa salut toti prietenii mei din acest clan, bafta in continuare! Alte precizari: Respect fratele meu Ca77a pe care l-am invatat cu cheats! Cerere acceptata. Quote
D Y A B L O Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) Numele meu: Dyablo Rank actual: I De ce doresti sa parasesti clanul?: Doresc sa parasesc acest clan deoarece sunt prea putini membri si nu ma simt in largul meu, nu am cu cine socializa... Marea majoritate a membrilor actuali ori sunt off-line, ori afk. Ultimele cuvinte: Bafta baieti! Alte precizari: - # Edit: Retrag. Edited June 25, 2016 by Republican Dyablo Quote
Alexandru_0202 Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Numele meu:Alex@ Rank actual:2 De ce doresti sa parasesti clanul?:Deoarece, voi fi cam inactiv, si nu vreau sa ies pe inactivitate, si sa fiu pe Black-List, asa cu cere de demisie, mai am o sansa sa intru in acest clan minunat, o data ce voi reveni, voi aplica si poate voi reintra. Ultimele cuvinte:Bafta! Succes tuturos, forta Young Republicans!!! Alte precizari:Multumesc. Quote
STORCK Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Numele meu:Alex@ Rank actual:2 De ce doresti sa parasesti clanul?:Deoarece, voi fi cam inactiv, si nu vreau sa ies pe inactivitate, si sa fiu pe Black-List, asa cu cere de demisie, mai am o sansa sa intru in acest clan minunat, o data ce voi reveni, voi aplica si poate voi reintra. Ultimele cuvinte:Bafta! Succes tuturos, forta Young Republicans!!! Alte precizari:Multumesc. Acceptat, succes mai departe. Quote
Republican CriStiaN Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Numele meu: Oddin Rank actual: 1 De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece vreau sa merg in alt clan si dupa aceasta o sa imi fac propriul clan. Ultimele cuvinte: Iti multumesc Zoko pentru sansa acordata, succes cu acest clan minunat si salut toti membrii clanului. Alte precizari: Succes tuturor. Quote
Republican CriStiaN Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Numele meu: Oddin Rank actual: 1 De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece vreau sa merg in alt clan si dupa aceasta o sa imi fac propriul clan. Ultimele cuvinte: Iti multumesc Zoko pentru sansa acordata, succes cu acest clan minunat si salut toti membrii clanului. Alte precizari: Succes tuturor. Retrag cererea. Quote
pPiciu Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Numele meu:Godven Rank actual:2 De ce doresti sa parasesti clanul?:Vreau sa incerc altceva. Ultimele cuvinte:Va urez succes tuturor! Alte precizari:Bafta! Quote
Szekely Botond Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Numele meu: Botond Rank actual: 6 De ce doresti sa parasesti clanul?: Ma las de Green definitiv Ultimele cuvinte: Imi pare rau, dar nu merita sa stau. Alte precizari: Adios Quote
Oana0 Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 (edited) Retrag. Edited August 15, 2017 by Onii Quote
J O K E R Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Numele meu: []JOKER. Rank actual: 1 De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece merg din nou in clanul unui prieten. Ultimele cuvinte: Va urez mult succes in continuare! Alte precizari: Multumesc pentru sansa acordata. Quote
Mdutzzu Mad Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Numele meu: []JOKER. Rank actual: 1 De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece merg din nou in clanul unui prieten. Ultimele cuvinte: Va urez mult succes in continuare! Alte precizari: Multumesc pentru sansa acordata. Demisie acceptata, succes in noul clan. Quote
Recommended Posts