Dragos[] Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) - Deci sa incep asa, am reinstalat windows-ul corect, am sters totul de pe el. - Am pus o pasta de racire pe procesor nou-nouta, iar temperatura a revenit la normal - Intru in SAMP, frame drop-uri la un minut.. 2 minute a cate 1/2 secunde de blocaj (pur si simplu se intrerupe) (!) Acum sa specific pentru toti care-mi oferiti diferite solutii, astea sunt acelea pe care le-am aplicat. *Am incercat drivere mai vechi de la placa video sperand ca unul va merge. *Am incercat toate gta-urile pana la cel mai mic ca dimensiune, gen cel de 700mb pana la 600mb. Componente PC: - aici: http://imgur.com/vry1IPQ -placa video / versiunea: http://imgur.com/r5pSpmi (!) Astept tot felul de pareri pentru ca m-am saturat de aceasta problema, datorita faptului ca pc-ul este bun si pana acum ceva timp mergea perfect si deodata a aparut aceasta problema. Multumesc! Edited March 25, 2016 by TL Dragos Quote
Mont3Kill2 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 e de la SA:MP pana isi " face la zi toate updateurile " Asa patesc majoritatea. Nu e de la pc / placa. Quote
FrEeRuNiNnG Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) Edit. Edited January 4, 2017 by Bytza Warn up pentru limbaj. 1 Quote
Dragos[] Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 e de la SA:MP pana isi " face la zi toate updateurile " Asa patesc majoritatea. Nu e de la pc / placa. Deci e de la SAMP? Cum as putea sa rezolv asta? Pentru ca o am de ceva timp, o luna sa zic.. Quote
Mont3Kill2 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Deci e de la SAMP? Cum as putea sa rezolv asta? Pentru ca o am de ceva timp, o luna sa zic.. Nu exista o " rezolvare " o sa isi refaca singur toate " updateurile " necesare pentru rezolutie si claritate. Maxim 3/4 zile. Quote
Dragos[] Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Ai af Nu exista o " rezolvare " o sa isi refaca singur toate " updateurile " necesare pentru rezolutie si claritate. Maxim 3/4 zile Ai aflat tu ca in 3/4 zile o sa-si dea update ca sa nu mai apara frame drop-urile? Chiar m-am saturat frate.. nu exista nimic deci Un fps booster ai incercat? Nu. Quote
Reevo Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Daca nu ai incercat ia-l pe cel de la razer, dupa parerea mea e cel mai bun, nu folosesc dar din cate stiu e folositor. Desigur ai grija cu pasta de argint, nu se pune multa, verifica sa nu fi pus prea multa si sa faca ceva mofturi procesorul. Bafta. Quote
covu123 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Iti recomand sa intri in setari cand esti in gta si sa pui frame limiter pe off , eu aveam drop fps cand il aveam on , sa imi vii cu un raspuns daca te-am ajutat. Quote
BAZOOKA Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Poate ai /fpsmax cu o valoare mica . Instaleaza toate driverele si dai format la placa video. Quote
Dragos[] Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Iti recomand sa intri in setari cand esti in gta si sa pui frame limiter pe off , eu aveam drop fps cand il aveam on , sa imi vii cu un raspuns daca te-am ajutat. Era deja pe off Poate ai /fpsmax cu o valoare mica . Instaleaza toate driverele si dai format la placa video. Am fpslimit 90 :s am reinstalat windowsul frate de 2 ori tot asa face. Quote
Dragos[] Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 UP - vreau pareri pana acum nu am rezolvat cu niciuna din comm-uri. Quote
BAZOOKA Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Era deja pe off Am fpslimit 90 :s am reinstalat windowsul frate de 2 ori tot asa face. Am inteles asta ,tu cand instalezi windowsul nu instalezi si driverele ....Cauta pe google download driver nume placa video/placa de baza Quote
Dragos[] Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Am inteles asta ,tu cand instalezi windowsul nu instalezi si driverele .... Cauta pe google download driver nume placa video/placa de bazA Am versiunea de driver de la placa video sus dedesubtul componentelor... le instalez Quote
BAZOOKA Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Am versiunea de driver de la placa video sus dedesubtul componentelor... le instalez Ok bafta , in caz ca nu merge nici cu instalarea driverelor , deschide gta sa cu fraps on si lasa un com in cate fps iti duce. Quote
Dragos[] Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Ok bafta , in caz ca nu merge nici cu instalarea driverelor , deschide gta sa cu fraps on si lasa un com in cate fps iti duce. 101 102 103 si uneori scade 5-10 fps uri / se blocheaza pentru o secunda/doua. Quote
BAZOOKA Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 101 102 103 si uneori scade 5-10 fps uri / se blocheaza pentru o secunda/doua. Joaca si gta sa si vezi daca tot face lafel... Daca nu sterge gta user file din my documents. Quote
eddiemv37 Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 (edited) Sterge gta sa exe din user files Edited March 26, 2016 by eddiemv37 Quote
Dragos[] Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Joaca si gta sa si vezi daca tot face lafel... Daca nu sterge gta user file din my documents. Merge bine pe san andreas, doar pe samp am drop frame, ce legatura are? Sterge gta sa exe din user files Cum sa sterg gta sa din user files Quote
BAZOOKA Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Merge bine pe san andreas, doar pe samp am drop frame, ce legatura are? Cum sa sterg gta sa din user files Daca vei sterge fisierele alea se vor recreea automat cele default. Quote
Dragos[] Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Daca vei sterge fisierele alea se vor recreea automat cele default. Tot am.... Quote
DJ Twill Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 reinstall SAMP-ul, https://www.sa-mp.com/download.php ! Quote
Recommended Posts