Dragos[] Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 reinstall SAMP-ul, https://www.sa-mp.com/download.php ! de aici in iau de fiecare data... Quote
Vladuu Gbr Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Este posibil ca, coolerul tau sa nu mai functioneze bine si se incalzeste procesorul/placa video. De asta ai FrameDrop. Totusi incearca sa reinstalezi din nou driverele de la placa video cu unele recent aparute. Quote
Massive Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 GT 730, vai de ea... no tu cum vrei sa iti mearga? scoate modurile, placa aia video e paleta... Quote
Dragos[] Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 am schi Este posibil ca, coolerul tau sa nu mai functioneze bine si se incalzeste procesorul/placa video. De asta ai FrameDrop. Totusi incearca sa reinstalezi din nou driverele de la placa video cu unele recent aparute. am schimbat pasta, nimic... am reinstalat driverele GT 730, vai de ea... no tu cum vrei sa iti mearga? scoate modurile, placa aia video e paleta... nvidia gt730 paleta? mai gandeste-te, cu crashes imi duce la 350 fps si deodata se blocheaza.. Quote
wait01 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Drop-urile astea de fps vin de la o componenta defecta/veche. De cele mai multe ori de la procesor sau harddisk.. Quote
Ako Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Mai baga carbuni sau dai la pedale, eu asa am rezolvat :))). Quote
STAN.iNF3C7 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Intra in documents unde ai GTA SA Userfile, sterge gta_sa.set intra in samp seteaza frame limiter off seteaza totu la low.( daca ai un pc bun lasa pe rezolutia 1024x600) , chiar si draw distante.. Dupa ce ai salvat, iesi din gta. intra in samp.cfg la fpslimit seteaza 999. Daca nu se rezolva incearca sa schimbi sau sa scoti un RAM sau schimba hardu' Quote
Dragos[] Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Drop-urile astea de fps vin de la o componenta defecta/veche. De cele mai multe ori de la procesor sau harddisk.. Cel mai des de la? Intra in documents unde ai GTA SA Userfile, sterge gta_sa.set intra in samp seteaza frame limiter off seteaza totu la low.( daca ai un pc bun lasa pe rezolutia 1024x600) , chiar si draw distante.. Dupa ce ai salvat, iesi din gta. intra in samp.cfg la fpslimit seteaza 999. Daca nu se rezolva incearca sa schimbi sau sa scoti un RAM sau schimba hardu' O sa incerc asta chiar acum, revin cu edit, am incercat faza cu ram ul si nu prea da semne, poate nu l scot pe cel defect, oricum am 3gb si uneori sta prea ridicat ram ul cand nu am niciun proces deschis aproape. Intra in documents unde ai GTA SA Userfile, sterge gta_sa.set intra in samp seteaza frame limiter off seteaza totu la low.( daca ai un pc bun lasa pe rezolutia 1024x600) , chiar si draw distante.. Dupa ce ai salvat, iesi din gta. intra in samp.cfg la fpslimit seteaza 999. Daca nu se rezolva incearca sa schimbi sau sa scoti un RAM sau schimba hardu' Am facut tot nu merge. Am lasat ss cu componentele, 3gb ram gt730 2gb nvidia core2 duo 3.0 ghz, merge constant 101 102 103 si deodata pac o secunda se blocheaza... Quote
STAN.iNF3C7 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) Cel mai des de la? O sa incerc asta chiar acum, revin cu edit, am incercat faza cu ram ul si nu prea da semne, poate nu l scot pe cel defect, oricum am 3gb si uneori sta prea ridicat ram ul cand nu am niciun proces deschis aproape. Am facut tot nu merge. Am lasat ss cu componentele, 3gb ram gt730 2gb nvidia core2 duo 3.0 ghz, merge constant 101 102 103 si deodata pac o secunda se blocheaza... Incearca sa schimbi RAM-u, baga SSD merge mult mai bine. Edited April 5, 2016 by STAN.iNF3C7 Quote
Dragos[] Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Cu Incearca sa schimbi RAM-u, baga SSD merge mult mai bine. Cum bag SSD Quote
STAN.iNF3C7 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Cu Cum bag SSD Uitate la un tutorial pe net. Sau, alta modalitate. Daca ai avut probelam cu colleru, in dreapta sau in stanga la laptop ( conteaza de tipul lui ) sunt gauri pentru ventilatie, unde iese aeru. Ia aspiratoru si scoate prafu din el. Quote
BAZOOKA Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 (edited) GT 730, vai de ea... no tu cum vrei sa iti mearga? scoate modurile, placa aia video e paleta... =)) Gta SA nu are cerinte mari incat sa necesite o placa video foarte buna =)) Mie pe pc-ul vechi imi duce in 80 fps un dualcore cu 2 gb rami .. Edited April 6, 2016 by Bogdan ORANGE Quote
Dragos[] Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Tu joci pe PC sau pe laptop? PE PC =)) Gta SA nu are cerinte mari incat sa necesite o placa video foarte buna =)) Mie pe pc-ul vechi imi duce in 80 fps un dualcore cu 2 gb rami .. . Quote
BAZOOKA Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 PE PC . Am scris intr-un comentariu anterior ce trebuie sa faci pentru a fixa acest bug. .. Quote
Dragos[] Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Am scris intr-un comentariu anterior ce trebuie sa faci pentru a fixa acest bug. .. Ai scris ca gta sa are cerinte mici si eu am placa buna, repeta te rog Quote
wait01 Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Procesorul ala e destul de vechi, ar trebui sa il schimbi. Si eu am avut de ala pe socket 775 cum ai tu si aveam drop-uri mai tot timpul. Dar intai de asta fa o defragmentare la hdd, poate ajuta. Quote
Dragos[] Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Procesorul ala e destul de vechi, ar trebui sa il schimbi. Si eu am avut de ala pe socket 775 cum ai tu si aveam drop-uri mai tot timpul. Dar intai de asta fa o defragmentare la hdd, poate ajuta. Core 2 duo la 3.0ghZ e vechi? E Intel totusi. Cum fac defragmentare la HDD? Hai ajuta-ma tu.. Quote
Jax. Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Setări - Display Settings - Advanced - Anti Alising - OFF. Mie de la asta îmi făcea DROP-FRAME. Sper că te-am ajutat Quote
Dragos[] Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Setări - Display Settings - Advanced - Anti Alising - OFF. Mie de la asta îmi făcea DROP-FRAME. Sper că te-am ajutat Nu dispare... Quote
BAZOOKA Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Ai scris ca gta sa are cerinte mici si eu am placa buna, repeta te rogAi scrisesem altceva... Sa fizezi aceasta problema trebuie sa te duci la control panel si sa mai faci inca un user la windows. Dupa dai restart la pc si selectezi userul facut , play samp si nu vei mai avea aceasta peoblema... Quote
Recommended Posts