Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Eu te inteleg ca ești supărat că n-ai luat designer, dar nu vad ce treaba am eu aici, pe bune deja, de la băiatu inofensiv care se ruga într-un grup pe forum să-l ajute în design la asa ceva ? Edited by skulLy 4atru7teru
Posted (edited)

Is facute pe tutorial, dk ma fachi ripperi bro?

Nu sunt dupa tutorial, tipul a lasa link de download de la psd-ul acelor lucrari in portofoliul lui de pe deviantart.

ce ma? o facut skully rip? =))))))))))))))

da, a facut.

Edited by iNvidie
Posted (edited)

Bai ti l refac si de la 0 si tot zici ca e R.I.P.

Ce sa ''refaci'' de la 0. E fix lucrarea tipului aluia, nici macar un singur element nu a fost modificat, tu doar ai descarcat lucrarea si ai desaturat-o la culoare, mai bine taci ca esti pasta.

Edited by iNvidie
Posted (edited)

Ce sa ''refaci'' de la 0. E fix lucrarea tipului aluia, nici macar un singur element nu a fost modificat, tu doar ai descarcat lucrarea si ai desaturat-o la culoare, mai bine taci ca esti pasta.

Asa dur ești bo$$ ?

Ai învățat până la urmă cum să vb pe forum?

Ce e cu limbajul ăsta? " pastă " etc..

Edited by skulLy 4atru7teru
Posted

Nu te mai da tu mare designer ca e facuta de la 0 sunt modificate cateva brush-uri etc, dar ce sa stii tu. 

Nu te mai da tu mare designer ca e facuta de la 0 sunt modificate cateva brush-uri etc, dar ce sa stii tu. 

Posted (edited)

Asa dur ești bo$$ ?

Ai învățat până la urmă cum să vb pe forum?

Ce e cu limbajul ăsta? " pastă " etc..

Tu ai fost si inca esti in aceeasi oala cu el, un ripper, nu meriti respect prin urmare nici el. Limbajul meu se limiteaza la insulte cat de cat acceptabile, cel putin eu nu folosesti replici puerile ca ale tale.

Facepalm, comparatie:

a ta: HMcA0WK.png a aluia: stitch_by_thunderbr-d6q9twn.png

a ta: pB0l6Jk.png a aluia: falling_in_blue_by_thunderbr-d6t6jak.png

Numai la sumdge ai facut o mica modificare. In rest la astea doua nu ai facut mai nimic, un border si desaturarea culorilor pe care le faci in cateva secunde, pe cand respectivul a stat aproximativ 30 minute sa faca compozitia renderului si tu il copii. Inca a avut buna vointa sa posteze si psd-ul lor iar tu iti insusesti lucrarile lui. De toata jena!

Edited by iNvidie
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp