Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname pe server: Steph.

Varsta reala: 16 ani.

Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Steph. ( cu tot cu punct ).

O scurta caracterizare: Salut, ma numesc Stefan, am 16 ani si sunt din orasul Targu-Neamt. Sunt un baiat de treaba, amuzant si creativ, caruia ii place foarte mult munca in echipa. Imi place foarte mult viata, sa ies cu prietenii la un fotbal sau la tot felul de evenimente. Chiar daca am doar 16 ani, sunt un tip cu cei 7 ani de acasa si imi place sa ma implic total in ceea ce fac. Imi place sa spun bancuri, sa fac lumea sa rada, sa am parte de actiune, nu vreau sa ma plictisesc de un anumit lucru. Sunt genul de persoana foarte intelegatoare, spre exemplu daca ma cert cu o persoana ma impac imediat cu ea dupa 5 minute.

Membrii cu care te intelegi bine in clan: Ma inteleg bine cu RITTEX, dar sper sa am ocazia sa ma inteleg bine cu toti.

Alte precizari: Multumesc anticipat!

Edited by Steph.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp