Alexandru-AurelianSava Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Salutare ! Am incercat sa schimb FAGGIO cu un scooter de pe un site cu moduri pentru GTA (nu vrea sa fac reclama) Am schimbat Faggio propriu zis cu SAMI . Problema e ca dupa ce am instalat noul scooter si am intrat in joc , CRASH . Am dezinstalat modul , dar tot CRASH singura solutie a fost sa reinstalez jocul . Stie cineva de la ce poate sa fie ? Sa fie de la SAMI sa incerc alt soft de acest gen ? Quote
Ionut Bedeoan Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Salutare ! Am incercat sa schimb FAGGIO cu un scooter de pe un site cu moduri pentru GTA (nu vrea sa fac reclama) Am schimbat Faggio propriu zis cu SAMI . Problema e ca dupa ce am instalat noul scooter si am intrat in joc , CRASH . Am dezinstalat modul , dar tot CRASH singura solutie a fost sa reinstalez jocul . Stie cineva de la ce poate sa fie ? Sa fie de la SAMI sa incerc alt soft de acest gen ? Nu este de la Sami. La sami este obtiunea uninstall a mod dar doar acolo iti arata in joc nu merge. Poti sa le stergi cu Spark/Aici img editor sau sa reinstalezi din nou jocul GTA San Andreas. Quote
Alexandru-AurelianSava Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 pai chestia este ca am folosit optiunea unnistall , dat tot degeaba . tot crash imi dadea . Pana acum am mai folosit SAMI si totul a mers perfect . Am reinstalat jocul de atunci de cand mi-a dat eroarea sa vad de la ce este , iar acum imi e teama sa mai incerc odata cu sami . Nu stiti alt program? Quote
Trebor. Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Stiu eu un program , dar se instaleaza mai greu , se numeste GGMM , cu el poti vedea masinile din tot SA si id'ul lor (de la 400 la 603) Quote
Qiuu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Iti recomand sa stergi tot ce tine de GTA San Andreas, de la instalare pana la folderul cu jocul. Apoi il reinstalezi. Grija mare, dai inainte un "Search" : San andreas / SAMP sa fi sigur ca ai sters tot. Degeba reistalezi SA daca modul e bagat in gta3. --------------------------------------------------------------------------- Ar mai fi solutia sa iei un gta3 curat de la cineva si sa il inlocuiesti cu al tau [il gasesti in GTA San Andreas > Models > gta3] Quote
Drk Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Stiu eu un program , dar se instaleaza mai greu , se numeste GGMM , cu el poti vedea masinile din tot SA si id'ul lor (de la 400 la 603) Eu pe asta il folosesc si pana acuma nu am avut nicio problema Quote
clicknet Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Mi sa intamplat si mie, singura solutie a fost sa sterg gta san andreas..!pentru binele tau nu mai folosit Sami, foloseste GGMM sau IMG tool 1 Quote
Lottus Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) Pai sa-ti explic eu ce fac atunci cand bag moduri pentru samp. @ Dupa ce ai instalat GTA San andreas, te duci in acel folder si dai un copy/paste(la SanAndreas)-[se numeste backup] cu tot ce este in el. Skin-urile,modurile se baga in gta3.img, de fiecare data cand ai crash sau eroare modifici acel gta3.img @ Iar programe pentru modificari sunt: IMGTool, Sparks, SAMI etc. Eu folosesc si am folosit de fiecare data "Sparks" este simplu si rapid. Edited July 9, 2013 by Lottus Quote
Trebor. Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Mi sa intamplat si mie, singura solutie a fost sa sterg gta san andreas..!pentru binele tau nu mai folosit Sami, foloseste GGMM sau IMG tool GGMM e unpic mai greu de folosit , nu stiu daca si voua vi se intampla sa nu se instaleze modul . + Atunci cand instalezi un mod de masina/arme dai pe butonul "Create Backup" , o sa se faca in folderul cu GTA SA un folder cu numele "Car backups" . Acolo ai fisierul "Backup_cheetah"(sau orice alta masina) . Ca sa o instalezi la loc , intri in GGMM -> Instaler -> Restore from backup / Install a car package ( ultima se foloseste daca ai vrun GTA SA cu moduri de masini si iti place acel mod si vrei sa il ai in SA-ul original) Quote
Suculetzu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Poate e de la sa:mp.. Sau de la MOD. Incearca sa joci fara mod-uri e mult mai funny. Quote
XxXxExtremexXxX Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Eu am o problema ciudata.. daca instalez un mod si nu merge , dupa ce dau un restart la pc si merge , nu mai da crash Quote
Lottus Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Eu am o problema ciudata.. daca instalez un mod si nu merge , dupa ce dau un restart la pc si merge , nu mai da crash Si problema unde e? Quote
XxXxExtremexXxX Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nu e chiar o problema .. dar nu ar fi trebui sa reactioneze asa , zic eu . Quote
Antonio Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Fii atent:Reinstaleaza Gta si daca tot iti da crash punel in alta partitie. Quote
Recommended Posts