Jump to content

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nu stiu frate .. eu am si contu in factiune si iau uninvite pe inactivitate :< ce naspa ... deci nu stiu ce drq are am bagat niste moduri diminineata si am iesit si am vrut sa intru iar si a inceput sa imi dea aia .. inseamna ca doar la noi 2 nea dat asta ca daca dadeea la mai multi eu am dat si eu run as administrator si cu click l-am si reinstalat .. si nu merge ... ce ne facem? 

Posted

Nu stiu frate .. eu am si contu in factiune si iau uninvite pe inactivitate :< ce naspa ... deci nu stiu ce drq are am bagat niste moduri diminineata si am iesit si am vrut sa intru iar si a inceput sa imi dea aia .. inseamna ca doar la noi 2 nea dat asta ca daca dadeea la mai multi eu am dat si eu run as administrator si cu click l-am si reinstalat .. si nu merge ... ce ne facem? 

Pff nu stiu! :( Am tot cautat pe net, dar nimic.... Doar daca ne ajuta cineva de pe forum cu experienta.

Posted

Cine frate credca numai noua doua ni sa intamplat cine sa fie doar cine cum ar fie shad0w ... doar el cred ca stie .. 

Poate stie cineva.

Posted

Mie nu imi mai merge de la azi de la 2 sunt 6h si am facut pe forum la fel si nu mia raspuns nimeni adica unu face reinstaleaza samp-ul si o sa iti mearga dar nu merge lam instalat de mai multe ori ce sa fac nu stiu imi da panarama aia de eroare dar eu am si contu in factiune in LVPD si daca nu intru iau uninvite pe inactivitate!

Posted

Încercaţi prin Windows Update, sau de pe site-ul Microsoft să descărcaţi şi să instalaţi Microsoft Visual C++. Dacă nu merge, reinstalare de Windows pentru că problema nu e neapărat de la jocuri, ci de la sistemul de operare.

Posted (edited)

Încercaţi prin Windows Update, sau de pe site-ul Microsoft să descărcaţi şi să instalaţi Microsoft Visual C++. Dacă nu merge, reinstalare de Windows pentru că problema nu e neapărat de la jocuri, ci de la sistemul de operare.

Mergea pana acum jocul... dar am desinstalat eu niste fisiere destea C++ si nu mai merge... :(

Edited by Volkonsky
Posted

Descarcă-le de pe site-ul Microsoft şi instalează-le din nou, sau prin Windows update şi vezi dacă merge.

O sa incerc.

Posted

Fă-ţi update-ul la C++ si Net Framework, vezi să nu ai versiuni mai vechi care-ţi pot afecta intrarea în joc.

Posted

O sa incerc.

Daca ti-l faci tu sa ma ajuti si pe mine :<  :unsure:

Facetivaun nou user al windowsului si cand jucati samp intrati pe el sau mutativa cu totul pe el ..