Liviu32 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Am vrut sa fac ca la comanda /fly cand scrii o data sa te pui in flymode si cand dai iar /fly sa te opresti din zburat dar imi da niste erori si nu stiu sa le fac. Aici poza http://imgur.com/GRMNDIB
CrImA Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 (edited) Am vrut sa fac ca la comanda /fly cand scrii o data sa te pui in flymode si cand dai iar /fly sa te opresti din zburat dar imi da niste erori si nu stiu sa le fac. Aici poza http://imgur.com/GRMNDIB Mergi sus in GM si pui ceva gen: new CheckFly[MAX_PLAYERS]; Mergi la OnPlayerConnect si pui: CheckFly[play erid] = 0; ( Am lasat spatiu pentru ca aparea userbar ) Mergi la OnPlayerDisconnect si pui: CheckFly[play erid] = 0; si la comanda ta, unde ai StartFly(playerid), stergi asta si mai pui un if care ar trebui sa arate ceva de genu: if(CheckFly[playerid] == 0) { StartFly(playerid); CheckFly[playerid] = 1; } else { StopFly(playerid); CheckFly[playerid] = 0; } // Edit : Am uitat, si stergi ce ai adaugat tu in + ( acel else cu stopfly ) Edited March 28, 2016 by Stuber 1
L0K3D. Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 (edited) de ce naiba ai pus de 2 ori return? =)) te folosesti de switch e mai simplu uite un exemplu: // var. globala new flystatus[MAX_PLAYERS]; in comanda switch(flystatus[playerid]) { case 0: { startfly(playerid); flystatus[playerid] = 1; } case 1: { stopfly[playerid); flystatus[playerid] = 0; } } Edited March 28, 2016 by L0K3D. 1
Liviu32 Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Mergi sus in GM si pui ceva gen: new CheckFly[MAX_PLAYERS]; Mergi la OnPlayerConnect si pui: CheckFly[play erid] = 0; ( Am lasat spatiu pentru ca aparea userbar ) Mergi la OnPlayerDisconnect si pui: CheckFly[play erid] = 0; si la comanda ta, unde ai StartFly(playerid), stergi asta si mai pui un if care ar trebui sa arate ceva de genu: if(CheckFly[playerid] == 0) { StartFly(playerid); CheckFly[playerid] = 1; } else { StopFly(playerid); CheckFly[playerid] = 0; } // Edit : Am uitat, si stergi ce ai adaugat tu in + ( acel else cu stopfly ) Mersi. de ce naiba ai pus de 2 ori return? =)) te folosesti de switch e mai simplu uite un exemplu: // var. globala new flystatus[MAX_PLAYERS]; in comanda switch(flystatus[playerid]) { case 0: { startfly(playerid); flystatus[playerid] = 1; } case 1: { stopfly[playerid); flystatus[playerid] = 0; } } Ma luasem dupa o comanda si nu prea stiam cum sa fac. :) Mersi. t/c
Liviu32 Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Mergi sus in GM si pui ceva gen: #include <fly> Ce intreb eu si ce spui tu
Recommended Posts