ZLATE Official Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Dati-mi si mie pareri sunt incepator ;) http://imgur.com/a/HJB1H Quote
IULIKOV Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Învață să redimensionezi. Învață să pui un border calumea, dimensiunea lui să fie 1px, ca și culori poți folosi alb + soft light sau doar negru. Adaugă și sharpen, o să arate mai bine. La blur încearcă să te joci cu efectele, dacă nu reușești ceva caută tutoriale. La text ai mult de lucru, caută tutoriale. Quote
Luci Farfurie Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Apuca-te de niste tutoriale, ca ce faci acum nu e photoshop./ :wacko: Quote
ZLATE Official Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Ba eu nu fac imagini in photoshop de 1 an am 2 zile de cand fac deci ... Quote
Raul_Cross Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Învață să redimensionezi. Învață să pui un border calumea, dimensiunea lui să fie 1px, ca și culori poți folosi alb + soft light sau doar negru. Adaugă și sharpen, o să arate mai bine. La blur încearcă să te joci cu efectele, dacă nu reușești ceva caută tutoriale. La text ai mult de lucru, caută tutoriale. Quote
Recommended Posts