Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, Bugged. M-am gândit să postez ţinta cu care eu am făcut cele mai multe dintre best-urile mele. Eu joc cu cea galbenă, dar v-am pus aici pe mai multe culori. Sper să vă placă.

PS: Ţinta nu este făcută de mine, eu doar am găsit-o (este cea a lui EzekeN), am mărit-o, şi am colorat-o, după cum se poate vedea.

e5YX8Sj.pngxkelLKh.pngpDoLCdJ.pngiQgyiSv.pngO0K4WON.pngHGCr39j.pngFZeZpWV.pngreKFgyD.png

Edited by DEFUSED
  • Upvote 5
Posted

Salut, Bugged. M-am gândit să postez ţinta cu care eu am făcut cele mai multe dintre best-urile mele. Eu joc cu cea galbenă, dar v-am pus aici pe mai multe culori. Sper să vă placă.

PS: Ţinta nu este făcută de mine, eu doar am găsit-o (este cea a lui EzekeN), am mărit-o, şi am colorat-o, după cum se poate vedea.

AquaO0K4WON.png

NegrudrSSsHn.png

AlbastruHGCr39j.png

GalbenpDoLCdJ.png

VerdeiQgyiSv.png

PortocaliuxkelLKh.png

Mov/PurpuriuFZeZpWV.png

Roşue5YX8Sj.png

Poti sa o micsorezi ca sa semene cu asta? http://imgur.com/OFQdJ0i

Posted

AquaO0K4WON.png

NegrudrSSsHn.png

AlbastruHGCr39j.png

GalbenpDoLCdJ.png

VerdeiQgyiSv.png

PortocaliuxkelLKh.png

Mov/PurpuriuFZeZpWV.png

Roşue5YX8Sj.png

tina adusa de la cluj?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp