Webster Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 (edited) Frequently Asked Questions (F.A.Q.) Acest topic a fost creat cu scop informativ, adresat în special membrilor noi sau playerilor ce vor să facă parte din această facțiune. Acest topic o să fie actualizat periodic și o să conțină cele mai frecvente întrebări legate de facțiune, acordare rank, etc. Rog citirea și luarea la cunoștință a acestui topic de către toti membrii departamentului. Ce pot face să intru în facțiune? - Aplică dacă ai minim nivel 10, fă o aplicație originală, nu foarte lungă și asteaptă un răspuns, nu este nevoie să dai sms liderului / coliderului să-l anunți, citim și evaluăm toate aplicațiile atent, ținem cont de originalitate, ortografie și limbaj. De ce am luat reject? - Dacă ai luat reject nu înseamnă că nu te vrem sau șansele tale în această facțiune sunt zero, locurile sunt foarte puține și aplicanții au un număr foarte mare, nu putem accepta pe toată lumea, perseverează și aplică în continuare, o să-ti vină și ție rândul. Când o să fie deschise aplicațiile? - Aplicațiile sunt deschise cand facțiunea atinge numarul de 45 de membrii, atunci o să fie recrutați 4 sau 5 soldați. Când o să fie verificate aplicațiile? - Aplicațiile sunt verificate la câteva ore după ce au fost deschise, le citim pe toate apoi acceptăm ce iese în evidență, nu este nevoie să dai sms să ne reamintești să le verificăm, nu rămâne nici o aplicație necitită. Când este sedința? - Ședința are loc în fiecare zi de duminică la ora 19:00. Dacă apar modificări o să fie anunțate cu câteva zile in topicul Anunțuri Importante. Când se primește rank-up? - Rank-up se acordă DOAR la ședință dacă îndeplinești cerințele necesare (ești cinstit / ai făcut raportul / ai zilele necesare). Eu de ce nu am primit rank-up? - Probabil nu ai zilele necesare / raport sau pur și simplu nu meriți un rank-up încă. Rank-ul il primesc doar cei care nu crează probleme, sunt cinstiți și lucrează în echipă. Ce pot face să iau responsabil / tester? - Funcțiile de responsabil și de tester sunt niște funcții destul de greu de atins, ținând cont că greșelile acestora pot duce la sancționarea liderului, deci o să fie alese doar persoane foarte experimentate și persoane de încredere, nu sunt niște funcții pe care le obții doar prin prezența în facțiune. Când iau clear? - Poți verifica topicul acesta, aici ai tot sistemul de rank-up explicat. Clear se dă doar la avansarea în rank, singura excepție este la membrii de rank 5, ce pot primi clear oricând se împlinesc cele 7 zile de la primirea faction warn-ului. Am intrat după sedință, de ce nu iau rank-up? - Rank-up se primește doar la ședință pentru a evita greșelile sau discuțiile în factiune. Dacă nu acumulezi zilele necesare până în momentul ședinței nu vei primi rank. Când imi închizi reclamația? - Reclamațiile sunt verificate periodic, gândite și inchise conform regulamentului, nu este nevoie să anunți de fiecare dată când ai o reclamație, dacă reclamația ta stă mult timp deschisă înseamnă că este o situație mai dificiă și trebuie să ai rabdare, sau pur și simplu nu a fost timpul necesar pentru vizualizarea ei. Toate reclamațiile o să fie închise conform regulamentului în maxim 72h. X de ce a luat responsabil / tester și eu nu? - După cum am spus și mai sus, greșelile acestora pot duce la sancționarea liderului, deci o să fie alese doar persoane foarte experimentate și persoane de încredere, nu sunt niște funcții pe care le obții doar prin prezența în facțiune. Ce raport am la rank 1/2/3/4/5? - Poti verifica acest topic, nu este nevoie să întrebi toată ziua pe chat-ul facțiunii ce raport ai, pentru asta avem forum, cu scop informativ. Ce skin am la rank 1/2/3/4/5? - Poți verifica acest topic, nu este nevoie să întrebi toată ziua pe chat-ul facțiunii ce skin trebuie să echipezi, pentru asta avem forum, cu scop informativ. Am primit o amendă? Cum o plătesc? - Amenda se plătește în acest topic apasând pe butonul Quote in dreptul postării responsabilului ce ți-a acordat amenda, urmat de link-ul cu dovada unde ai plătit amenda, nu trebuie să anunți pe nimeni că ai plătit, topicul cu Amenzi este verificat zilnic. Un coleg a făcut dm / m-a jignit, ce fac? - Nu este nevoie să te cerți cu el sau să-i răspunzi cu aceași monedă, poti face niste dovezi și să trimiți PM liderului iar el va aplana conflictul. Un membru inteligent stă în banca lui fără să creeze conflicte, se ține enorm de mult cont de comportamentul membrilor. Am primit o amendă pe nedrept, cum procedez? - Poți să dai un PM liderului / co-liderului sau pur și simplu să nu o plăteși, topicul Amenzi este verificat zilnic, dacă o amendă este acordată aiurea o să fie anulată și responsaiblul o să fie sancționat. Am o nelămuriri legate de regulament, ce fac? - Întreabă pe oricine de rank înalt în facțiune sau poți trimite un PM liderului / coliderului și o să primești cu siguranță un răspuns. Un membru caută ceartă și nu mă lasă în pace, ce fac? - Poți face niște dovezi, apoi să dai PM liderului / coliderului și problema va fi rezolvată, niciodată nu răspundeți conflictelor / provocărilor, este spre binele tuturor. Am intrat in factiune, fac raport? - Esti scutit de raport DOAR in cazul in care intri in factiune miercuri(seara) / joi / vineri / sambata. Edited June 19, 2016 by Andrei1995 1
Recommended Posts