S3nZz0r. Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Frumos, as vrea si eu o semnatura si un banner. Daca ai vointa sa imi faci imi dai sms Quote
brolyK47 Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 poti pune text-ul "Broly" pe avatarele cu "Kazi Ploae, Vali Umbra si Aforic"? Te rog mult, arata prea fain. Stock-uri bestiale, blur exceptional :> Quote
Hotepsekhemwy Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 poti pune text-ul "Hotep'' pe avatarele cu "Kazi Ploae, Vali Umbra si Aforic"? Te rog mult, arata prea fain. Stock-uri bestiale, blur exceptional :> Quote
King.KEiKOV Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Foarte frumoase felicitari! Daca ai putea sa pui textul: '' KEiKOV '' pe aceste avatare: primesti +2 daca poti face acest lucru! :D Quote
DragosPustiu Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Nu pot sa zic ' foarte frumos ' si eu ma simt demoralizat cand lucrez mult la un avatar / semnatura si lumea zice doar ' e ok , e frumos '. Faci lucrari geniale , omule , continua tot asa. Quote
b@sTeR Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 Nu pot sa zic ' foarte frumos ' si eu ma simt demoralizat cand lucrez mult la un avatar / semnatura si lumea zice doar ' e ok , e frumos '. Faci lucrari geniale , omule , continua tot asa. Eu fac lucrari ca sa ma imbunatatesc, nu pentru placerea altora, persoanele cu care lucrez stiu cat de bine ma descurc. Multumesc de parere. Skully am facut ceea ce "mi s-a cerut" ceva foarte simplu, de placere. Puteam sa-l incarc foarte mult si nu iesea foarte bine + e pentru "underground" deci. 150x300 150x250 Quote
Recommended Posts