Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

1.Uite aici ai ren.o.tff-ul pe care trebuie sa il instalezi. Sper ca te sescurci.  http://www25.zippyshare.com/v/lJqz4tdp/file.html

2. Intri in Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP si deschizi sa-mp.cfg cu un wordpad
Acolo inlocuiesti tot cu ce am scris mai jos.

fpslimit=90
multicore=1
audioproxyoff=0
timestamp=1
fontsize=-1
pagesize=10
fontface="aici adaugi denumirea fontului, nu ma lasa sa il scriu adica "ren.o" cu k in loc de punct Sper ca te descurci"
fontweight=1

Sper ca te-am ajutat.

Vreau si eu acest font chat dau +

Edited by MaryDealer MD Yin Yang
  • Upvote 1
Posted

Vreau si eu acest font chat dau + 

Fontul se numeste Courier New, adica acesta cu care am scris. Pentru a il avea trebuie sa intri in:

My Documents - Gta San Andreas User Files - SAMP - sa-mp si sa pui asta in el:

fontface="Courier New"

fontweight=3
fpslimit=200
multicore=1
audioproxyoff=0
timestamp=1
pagesize=12
disableheadmove=1
fontsize=2

Bineinteles, poti schimba fpslimit, timestamp, pagesize, fontsize si disableheadmove din joc folosind comenziile: /fpslimit, /timestamp, /pagesize, /fontsize si /headmove. Sper ca te-am ajutat, succes!
  • Upvote 1
Posted

Fontul se numeste Courier New, adica acesta cu care am scris. Pentru a il avea trebuie sa intri in:

fontface="Courier New"

fontweight=3
fpslimit=200
multicore=1
audioproxyoff=0
timestamp=1
pagesize=12
disableheadmove=1
fontsize=2

Bineinteles, poti schimba fpslimit, timestamp, pagesize, fontsize si disableheadmove din joc folosind comenziile: /fpslimit, /timestamp, /pagesize, /fontsize si /headmove. Sper ca te-am ajutat, succes!

Super merge. Ms TysoNN

Posted

fontface="Courier New"

fontweight=3
fpslimit=200
multicore=1
audioproxyoff=0
timestamp=1
pagesize=12
disableheadmove=1
fontsize=2

Salut. Mie imi apare cu spatiu prea mare intre litere. http://imgur.com/xRMTxE6

Posted

@ Pai așa e fontul.

Pai in video arata mai apropiate. E diferenta intre al meu si al lui..

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp