Tuddi Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 (edited) 1.Uite aici ai ren.o.tff-ul pe care trebuie sa il instalezi. Sper ca te sescurci. http://www25.zippyshare.com/v/lJqz4tdp/file.html 2. Intri in Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP si deschizi sa-mp.cfg cu un wordpad Acolo inlocuiesti tot cu ce am scris mai jos. fpslimit=90 multicore=1 audioproxyoff=0 timestamp=1 fontsize=-1 pagesize=10 fontface="aici adaugi denumirea fontului, nu ma lasa sa il scriu adica "ren.o" cu k in loc de punct Sper ca te descurci" fontweight=1 Sper ca te-am ajutat. Vreau si eu acest font chat dau + Edited April 1, 2016 by MaryDealer MD Yin Yang 1
TysoNN RETIRED Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Vreau si eu acest font chat dau + Fontul se numeste Courier New, adica acesta cu care am scris. Pentru a il avea trebuie sa intri in: My Documents - Gta San Andreas User Files - SAMP - sa-mp si sa pui asta in el: fontface="Courier New" fontweight=3 fpslimit=200 multicore=1 audioproxyoff=0 timestamp=1 pagesize=12 disableheadmove=1 fontsize=2 Bineinteles, poti schimba fpslimit, timestamp, pagesize, fontsize si disableheadmove din joc folosind comenziile: /fpslimit, /timestamp, /pagesize, /fontsize si /headmove. Sper ca te-am ajutat, succes! 1
S3nZz0r. Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Fontul se numeste Courier New, adica acesta cu care am scris. Pentru a il avea trebuie sa intri in: My Documents - Gta San Andreas User Files - SAMP - sa-mp si sa pui asta in el: fontface="Courier New" fontweight=3 fpslimit=200 multicore=1 audioproxyoff=0 timestamp=1 pagesize=12 disableheadmove=1 fontsize=2 Bineinteles, poti schimba fpslimit, timestamp, pagesize, fontsize si disableheadmove din joc folosind comenziile: /fpslimit, /timestamp, /pagesize, /fontsize si /headmove. Sper ca te-am ajutat, succes! Super merge. Ms TysoNN
AIex Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Fontul se numeste Courier New, adica acesta cu care am scris. Pentru a il avea trebuie sa intri in: My Documents - Gta San Andreas User Files - SAMP - sa-mp si sa pui asta in el: fontface="Courier New" fontweight=3 fpslimit=200 multicore=1 audioproxyoff=0 timestamp=1 pagesize=12 disableheadmove=1 fontsize=2 Bineinteles, poti schimba fpslimit, timestamp, pagesize, fontsize si disableheadmove din joc folosind comenziile: /fpslimit, /timestamp, /pagesize, /fontsize si /headmove. Sper ca te-am ajutat, succes! Salut. Mie imi apare cu spatiu prea mare intre litere. http://imgur.com/xRMTxE6
TysoNN RETIRED Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) @ Pai așa e fontul. Edited April 7, 2016 by TysoNN
AIex Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 @ Pai așa e fontul. Pai in video arata mai apropiate. E diferenta intre al meu si al lui..
TysoNN RETIRED Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) @ Schimba fontweight, pune-l mai mic. Edited April 7, 2016 by TysoNN
Recommended Posts