Nosz Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 (edited) Nickname pe server: Wizard. Varsta reala: Lenghel Iulian-Andrei Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Wizard.. O scurta caracterizare:Ma numesc Andrei am varsta de 15 ani,am bun simt.umor bun si cei 7 ani de acasa Membrii cu care te intelegi bine in clan: Lixu,Maryo. Alte precizari:Sall. Alte nickname-uri Nosz si Andreii. Scuze pentru prima aplicatie cu profil gresit. Edited April 1, 2016 by Nosz
Zoro. Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 (edited) Nu stiu ce sa zic mai ai un cont in clan, asteptam decizia lu Lixu. Edited April 1, 2016 by GaByTzZzU_007
Alexandra Alexis Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Daca este cum zice gaby si mai ai un cont in clan voi fi nevoita sa dau Contra.Daca nu mai ai,neutru pentru ca nu te cunosc.
[Leon] Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Daca mai ai un cont in clan, poti sa faci parte din clan cu unul singur, te hotarasti cu, care vrei sa faci parte si ne anunti.
Recommended Posts