Popular Post FriendLy28 Posted April 2, 2016 Popular Post Posted April 2, 2016 (edited) » Totul a inceput intr-o zi normala cand eram la paint si filmam pur si simplu, apoi dupa ceva timp am intrat pe canalul lui Miichael de youtube si am gasit niste filmari din spec, cand m-am uitat mai bine la nume am observat ca sunt eu. Aceasta intamplare m-a pus putin pe ganduri, ma tot gandeam ce face Miichael cu acele filmari dupa am auzit o vorba ca sunt pus pe forum la staff, sectiunea 'pareri aimbot'. Am ramas putin surprins dar in acelas timp si mandru de mine ca am fost pus acolo eu neavand aim si foarte multe filmari de la paint. Intamplarea a fost ca atunci cand am fost filmat din spec si eu la randul meu am filmat si m-am gandit sa fac acest video. Ca o mica paranteza, nu am nimic cu Staff-ul, nu vreau sa se inteleaga altceva, am facut acest topic din mandrie. » Link catre filmulet: » Tinta folosita in video: http://forum.bugged.ro/topic/183719-friendly-prezentare-tinta-aqua/ » Va multumesc ! Edited April 2, 2016 by F r i e n d L y 23
KHERO ZEN Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Dislike ca nu sunt sincronizate la perfectie videoclipurile. Bv
ZACKRLT Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Ce-ai făcut mă, nene, mă? Ban aiurea? Nasol aşa. On: FriendLy dă ca-n malaezia
FriendLy28 Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 Dislike ca nu sunt sincronizate la perfectie videoclipurile. Bv Eu ma joc in 102 fps-uri si miichael se joaca in 30-40, normal ca nu se sincronizeaza. Sunt si filmarile taiate aiurea, am stat ceva sa le tai, pentru ca sunt incurcate... 1
KHERO ZEN Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Eu ma joc in 102 fps-uri si miichael se joaca in 30-40, normal ca nu se sincronizeaza. Sunt si filmarile taiate aiurea, am stat ceva sa le tai, pentru ca sunt incurcate... Chill frt, tragi bine, esti bn. bv ti-am dat +1
Makaveli[] Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Csf, parca ai mai luat ban asa acum cateva luni, tin minte ca era ezeken lider ballas. Oricum, gj.
Raul_Cross Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Eu din cate imi amintesc, in urma cu ceva timp cineva pe green care a jucat cu nickname-ul 'FriendLy' a luat ban pentru cheats cand era la paintball. Poate din acest motiv esti banuit acum, idk.
FriendLy28 Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 Eu din cate imi amintesc, in urma cu ceva timp cineva pe green care a jucat cu nickname-ul 'FriendLy' a luat ban pentru cheats cand era la paintball. Poate din acest motiv esti banuit acum, idk. Salut! Stiu, am auzit si eu de acel player ca se da drept mine, am incercat sa rezolv dar n-am putut. De cand l-am vazut am presimtit ca va face ceva rau, uite aici poza cu ticketul facut pe data de 17.02.2016 http://imgur.com/p5hjbYI Si apoi am auzit ca a luat ban pentru cheats..
RydiaN Official. Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Esti bine rau fratele frendli, pop frendule. :wub: :rolleyes:
DJ Twill Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Eu ma joc in 102 fps-uri si miichael se joaca in 30-40, normal ca nu se sincronizeaza. Sunt si filmarile taiate aiurea, am stat ceva sa le tai, pentru ca sunt incurcate... +1
Recommended Posts