Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dislike ca nu sunt sincronizate la perfectie videoclipurile. Bv

Eu ma joc in 102 fps-uri si miichael se joaca in 30-40, normal ca nu se sincronizeaza.

Sunt si filmarile taiate aiurea, am stat ceva sa le tai, pentru ca sunt incurcate...

• Upvote 1
Posted

Eu ma joc in 102 fps-uri si miichael se joaca in 30-40, normal ca nu se sincronizeaza.

Sunt si filmarile taiate aiurea, am stat ceva sa le tai, pentru ca sunt incurcate...

Chill frt, tragi bine, esti bn. bv ti-am dat +1

Posted

Eu din cate imi amintesc, in urma cu ceva timp cineva pe green care a jucat cu nickname-ul 'FriendLy' a luat ban pentru cheats cand era la paintball.

Poate din acest motiv esti banuit acum, idk.

Posted

Eu din cate imi amintesc, in urma cu ceva timp cineva pe green care a jucat cu nickname-ul 'FriendLy' a luat ban pentru cheats cand era la paintball.

Poate din acest motiv esti banuit acum, idk.

Salut!

Stiu, am auzit si eu de acel player ca se da drept mine, am incercat sa rezolv dar n-am putut.

De cand l-am vazut am presimtit ca va face ceva rau, uite aici poza cu ticketul facut pe data de 17.02.2016 http://imgur.com/p5hjbYI

Si apoi am auzit ca a luat ban pentru cheats..

Posted

+1

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp