MARIUSSZ Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Daca nu postai video asta luai ban la cat de bine ai dat -)))).GG
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Fain, la astia oricine are cod (mai ales daca au boala pe tine). ;)
Stephan Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 » Totul a inceput intr-o zi normala cand eram la paint si filmam pur si simplu, apoi dupa ceva timp am intrat pe canalul lui Miichael de youtube si am gasit niste filmari din spec, cand m-am uitat mai bine la nume am observat ca sunt eu. Aceasta intamplare m-a pus putin pe ganduri, ma tot gandeam ce face Miichael cu acele filmari dupa am auzit o vorba ca sunt pus pe forum la staff, sectiunea 'pareri aimbot'. Am ramas putin surprins dar in acelas timp si mandru de mine ca am fost pus acolo eu neavand aim si foarte multe filmari de la paint. Intamplarea a fost ca atunci cand am fost filmat din spec si eu la randul meu am filmat si m-am gandit sa fac acest video. Ca o mica paranteza, nu am nimic cu Staff-ul, nu vreau sa se inteleaga altceva, am facut acest topic din mandrie. » Link catre filmulet: » Tinta folosita in video: http://forum.bugged.ro/topic/183719-friendly-prezentare-tinta-aqua/ » Va multumesc ! Ba FriendLy degeaba incerci tu sa zici ca nu ai si ca nu ai, te credeam alt om frate, macar de recunosteai, dai prea in nesimtire si o sa iei ban cu siguranta. ASa ca nu mai incepe tu sa pui filmulete si altele, ca daca te pun sa dai 10/10 din run si te filmezi pun pariu ca nu dai, cum dai la waruri, sau 3.3 si etc. Nu mai incerca sa te scoti, macar recunoaste ca folosesti. nu te mai scuza atat. Mi ai dovedit ca nu esti cum erai. Ai grija cu codu ala la war. ;) ca o sa iei ban ! cum ai luat si pe wer0z si altele.
LuckyLuciano Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Ba FriendLy degeaba incerci tu sa zici ca nu ai si ca nu ai, te credeam alt om frate, macar de recunosteai, dai prea in nesimtire si o sa iei ban cu siguranta. ASa ca nu mai incepe tu sa pui filmulete si altele, ca daca te pun sa dai 10/10 din run si te filmezi pun pariu ca nu dai, cum dai la waruri, sau 3.3 si etc. Nu mai incerca sa te scoti, macar recunoaste ca folosesti. nu te mai scuza atat. Mi ai dovedit ca nu esti cum erai. Ai grija cu codu ala la war. ;) ca o sa iei ban ! cum ai luat si pe wer0z si altele. Din moment ce nu a fost banat pe Friendly pentru cheats nu vad de ce l-ai critica tu...Ai la member title "Legenda viee !!!" si la semnatura leader of the russian mafia daca te intreb daca ai facut mai mult de 10 turfuri te panichezi...Eu zic sa nu mai critici un om pe care nu-l cunosti chiar daca joaca sau nu pana la urma nu exista nimic concret in privinta lui...
Stephan Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Din moment ce nu a fost banat pe Friendly pentru cheats nu vad de ce l-ai critica tu...Ai la member title "Legenda viee !!!" si la semnatura leader of the russian mafia daca te intreb daca ai facut mai mult de 10 turfuri te panichezi...Eu zic sa nu mai critici un om pe care nu-l cunosti chiar daca joaca sau nu pana la urma nu exista nimic concret in privinta lui... http://redpanel.bugged.ro/profile/Wer0z te bagi degeaba totorina eu zic sa ti vezi de ale tale, il cunosc pe friendly de mult timp, si ma deranjeaza faptul ca este propus la banuri la staff dar el nu poate recunoaste ca joaca cu asa ceva. Wer0z e contul lui. si nu e singuru cont banat. asa ca mai bine taci.
LuckyLuciano Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 http://redpanel.bugged.ro/profile/Wer0z te bagi degeaba totorina eu zic sa ti vezi de ale tale, il cunosc pe friendly de mult timp, si ma deranjeaza faptul ca este propus la banuri la staff dar el nu poate recunoaste ca joaca cu asa ceva. Wer0z e contul lui. si nu e singuru cont banat. asa ca mai bine taci. Esti prea sigur pe tine...Friendly nu joaca pe wer0z sau manu sau alte conturi secundare ti-o zic eu ca el le-a dat asta a fost toata faza...Eu zic ca nu prea sti multe adica pnm eu am petrecut mult timp cu friendly atat in grove cat si in ballas si crede-ma ca ce spui tu e total pe dos...:))
Massimiliano Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 » Totul a inceput intr-o zi normala cand eram la paint si filmam pur si simplu, apoi dupa ceva timp am intrat pe canalul lui Miichael de youtube si am gasit niste filmari din spec, cand m-am uitat mai bine la nume am observat ca sunt eu. Aceasta intamplare m-a pus putin pe ganduri, ma tot gandeam ce face Miichael cu acele filmari dupa am auzit o vorba ca sunt pus pe forum la staff, sectiunea 'pareri aimbot'. Am ramas putin surprins dar in acelas timp si mandru de mine ca am fost pus acolo eu neavand aim si foarte multe filmari de la paint. Intamplarea a fost ca atunci cand am fost filmat din spec si eu la randul meu am filmat si m-am gandit sa fac acest video. Ca o mica paranteza, nu am nimic cu Staff-ul, nu vreau sa se inteleaga altceva, am facut acest topic din mandrie. » Link catre filmulet: » Tinta folosita in video: http://forum.bugged.ro/topic/183719-friendly-prezentare-tinta-aqua/ » Va multumesc ! Pe barosaneala SAFU, TE PWPA Lathenses, Ai grija cu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]-ul capis?
Detectiv Undercover Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Este logic ca lumea sa creada ca joci cu cheats, Esti o lengenda prin faptul ca nu ratezi cand tragi.
Recommended Posts