Alex Srma Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Am sa incep cu specificatiile, ca sa nu ziceti ca nu imi merg din cauza pc-ului, eu zic ca e cat de cat decent... 1 TB 4 GB RAM Intel Core i5 GT 920M - placavideo Windows 10 - x64. Problema e urmatoarea: mie si la GTA San Andreas imi da stop working... nu stiu care e problema.
Alex Srma Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Reinstaleaza sa-mp / Scoate modurile. eram sigur ca unu se gaseste sa zica asta. Nu am nici un mod, nimic. Imi face la fel si la celalalte jocuri.
qDjMonster Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Dude, "eram sigur ca se gaseste unu sa zica asta" -> E singura metoda in unele cazuri. Verifica pasta termoconducatoare a procesorului. Sau poate fi si de la windows, depinde.
Alex Srma Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Dude, "eram sigur ca se gaseste unu sa zica asta" -> E singura metoda in unele cazuri. Verifica pasta termoconducatoare a procesorului. Sau poate fi si de la windows, depinde. Am laptop, abia achizitionat. Nu cred ca e de la aia. Mi se vad filemel 1080 HD fara probleme.
BAZOOKA Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Am laptop, abia achizitionat. Nu cred ca e de la aia. Mi se vad filemel 1080 HD fara probleme. Filmele nu consuma ca jocurile .. Daca iti face asa la toate jocurile , probabil nu ai driverele instalate ... Daca le ai instalate instaleaza windows 7 sau ramai la 10 dar pune pe 64 bits .
Recommended Posts