AppleJacked Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) >> Cerinte minime pentru a intra in clan + informatii<< Pentru a intra in clanul [20CM] aveti nevoie de minim: o realizare destul de mare intr-o factiune, ce inseamna asta ? Minim rank 3 intr-o factiune, de preferat cu o perioada mai lunga de timp, nu 5-10 zile, ci 30-50 zile + maturitate. Aplicatiile facute in batjocura vor fi automat respinse, iar playerul respectiv va primi blacklist. >>Model de aplicatie : << Titlut topicului trebuie sa fie: Cerere [20CM] - Nume | Ex : Cerere [20CM] - AppleJacked . Model de postare : >Nickname: >Nick-uri anterioare: >Level: >Profil panel (link): >Ce realizari ai pe server/forum: >Ai mai facut parte din 20CM? Daca da, de ce ai iesit ?: >Cea mai presus calitate ?: >Varsta?: >De ce vrei sa intri in 20CM?: >De cât timp joci pe server?: >Care sunt prietenii tăi cei mai buni de pe server: >Care este prima ta părere despre acest clan: >Enumera catva membrii cu care te intelegi(optional): >Alte precizari?: >>Informatii despre voturi<< La 5 de pro esti acceptat. La 3 de contra esti respins. La 7 de neutru esti respins. Liderul are tot dreptul sa refuze aplicatii indiferent de voturile obtinute. Aplicatiile vor fi respinse de lider doar daca playerul care a aplicat a mintit in aplicatie sau a avut probleme cu unul din membrii clanului. Edited April 4, 2016 by AppleJacked Quote
Alin Grama Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) Nick:AliNGramALevel:15Profil:AliNGramARealizari:Am avut sultan, momentan am casa si 18kkNu am mai facut parte, dar as vrea daca pot co-lider clan.Vreau sa intru in 20CM pentru ca este un clan serios.Varsta: 15 aniCalitate:sunt bun cu toti, stiu sa lucrez in echipa si am cei 7 ani de acasaPt ca eate un clan seriosJoc de 4 luni pe serverHAZARD22 SI Cosminevada.Un clan serios si activNu cunosc membrii, dar mi-ar face placereNu am alte precizari Edited April 9, 2016 by Rapha. Acceptat . Quote
LaurLaur Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick:AliNGramA Level:15 Profil:AliNGramA Realizari:Am avut sultan, momentan am casa si 18kk Nu am mai facut parte, dar as vrea daca pot co-lider clan. Vreau sa intru in 20CM pentru ca este un clan serios. Varsta: 15 ani Calitate:sunt bun cu toti, stiu sa lucrez in echipa si am cei 7 ani de acasa Pt ca eate un clan serios Joc de 4 luni pe server HAZARD22 SI Cosminevada. Un clan serios si activ Nu cunosc membrii, dar mi-ar face placere Nu am alte precizari Pro. Quote
mafinn Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 >Nickname: MafiNN. >Nick-uri anterioare: Nu am >Level:13 >Profil panel (link):http://greenpanel.bugged.ro/# >Ce realizari ai pe server/forum:Nu prea multe dar bune. >Ai mai facut parte din 20CM? Daca da, de ce ai iesit ?:Nu >Cea mai presus calitate ?:Am cei 7 ani de acasa. >Varsta?:15 >De ce vrei sa intri in 20CM?: >De cât timp joci pe server?: De 2 ani >Care sunt prietenii tăi cei mai buni de pe server:Victor.. Pironelul si Doni. >Care este prima ta părere despre acest clan:Una foarte buna >Enumera catva membrii cu care te intelegi(optional):0 >Alte precizari?: Sper sa intru >Nickname: >Nick-uri anterioare: >Level: >Profil panel (link): >Ce realizari ai pe server/forum: >Ai mai facut parte din 20CM? Daca da, de ce ai iesit ?: >Cea mai presus calitate ?: >Varsta?: >De ce vrei sa intri in 20CM?: >De cât timp joci pe server?: >Care sunt prietenii tăi cei mai buni de pe server: >Care este prima ta părere despre acest clan: >Enumera catva membrii cu care te intelegi(optional): >Alte precizari?: Quote
Rapha. Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 >Nickname: MafiNN. >Nick-uri anterioare: Nu am >Level:13 >Profil panel (link):http://greenpanel.bugged.ro/# >Ce realizari ai pe server/forum:Nu prea multe dar bune. >Ai mai facut parte din 20CM? Daca da, de ce ai iesit ?:Nu >Cea mai presus calitate ?:Am cei 7 ani de acasa. >Varsta?:15 >De ce vrei sa intri in 20CM?: >De cât timp joci pe server?: De 2 ani >Care sunt prietenii tăi cei mai buni de pe server:Victor.. Pironelul si Doni. >Care este prima ta părere despre acest clan:Una foarte buna >Enumera catva membrii cu care te intelegi(optional):0 >Alte precizari?: Sper sa intru >Nickname: >Nick-uri anterioare: >Level: >Profil panel (link): >Ce realizari ai pe server/forum: >Ai mai facut parte din 20CM? Daca da, de ce ai iesit ?: >Cea mai presus calitate ?: >Varsta?: >De ce vrei sa intri in 20CM?: >De cât timp joci pe server?: >Care sunt prietenii tăi cei mai buni de pe server: >Care este prima ta părere despre acest clan: >Enumera catva membrii cu care te intelegi(optional): >Alte precizari?: Acceptat . Quote
igeorge1623 Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 (edited) Cerere [20CM] - George7 >Nickname: George7 >Nick-uri anterioare: Geee0, iGeorgee[], GeorgeVersace. >Level: 26 >Profil panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/George7 >Ce realizari ai pe server/forum: Cea mai mare realizare a mea a fost #LVPD rank 3 si 33 days. >Ai mai facut parte din 20CM? Daca da, de ce ai iesit ?: Nu, nu am mai facut parte din acet clan. >Cea mai presus calitate ?: Sunt educat cum trebuie. >Varsta?: 14 ani. >De ce vrei sa intri in 20CM?: Doresc sa intru in acest clan deoarece consider si am auzit ca este un clan exceptional, cu lideri si membri de treaba. >De cât timp joci pe server?: De 1 an. >Care sunt prietenii tăi cei mai buni de pe server: .Catalinz0r si Danielz0r. >Care este prima ta părere despre acest clan: Prima mea parere ar fii ca acest clan are multe calitati. >Enumera catva membrii cu care te intelegi(optional): Nu prea am intalnit membrii din acest clan, dar consider ca sunt de treaba. >Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat. Edited July 17, 2016 by George7 Quote
King.ImBalance21 Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Cerere [20CM] - George7 >Nickname: George7 >Nick-uri anterioare: Geee0, iGeorgee[], GeorgeVersace. >Level: 26 >Profil panel (link): http://greenpanel.bu...profile/George7 >Ce realizari ai pe server/forum: Cea mai mare realizare a mea a fost #LVPD rank 3 si 33 days. >Ai mai facut parte din 20CM? Daca da, de ce ai iesit ?: Nu, nu am mai facut parte din acet clan. >Cea mai presus calitate ?: Sunt educat cum trebuie. >Varsta?: 14 ani. >De ce vrei sa intri in 20CM?: Doresc sa intru in acest clan deoarece consider si am auzit ca este un clan exceptional, cu lideri si membri de treaba. >De cât timp joci pe server?: De 1 an. >Care sunt prietenii tăi cei mai buni de pe server: .Catalinz0r si Danielz0r. >Care este prima ta părere despre acest clan: Prima mea parere ar fii ca acest clan are multe calitati. >Enumera catva membrii cu care te intelegi(optional): Nu prea am intalnit membrii din acest clan, dar consider ca sunt de treaba. >Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat Quote
Recommended Posts