Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma voie apuca cu mare placere! Dar am o intrebare, la inceput se poate dona pentru bani? / masini?

Nu se vor putea cumpara bani in joc cu puncte premium pana pe data de 15.05.2016 pentru a nu afecta economia serverului.

Posted (edited)

Foarte frumos! Abia astept deschiderea serverului.

Am si eu cateva intrebari: Dupa cate zile de la deschidere vor fi deschise aplicatiile la factiuni sau dupa cate zile veti recruta liderii? Dupa ce criterii vor fi alesi helperii serverului?

Edited by Twig
Posted (edited)

Foarte frumos! Abia astept deschiderea serverului.

Am si eu cateva intrebari: Dupa cate zile de la deschidere vor fi deschise aplicatiile la factiuni sau dupa cate zile veti recruta liderii? Dupa ce criterii vor fi alesi helperii serverului?

La inceput o sa fie alesi helperii(noi, nu cei care se muta) / liderii dupa zilele / activitatea lor pe celelalte servere ale comunitatii(green / blue / red), in aproximativ o saptamana o sa se aleaga liderii presupun si ei o sa deschida aplicatiile.

Edited by .Alex
Posted

Misiunile sunt activate de la deschiderea serverului?

Da.

Este vreo diferenta in GM? Adica blue si green difera de red si orange? 

In mare parte nu este nicio diferenta. 

Diferentele apar in anumite locuri, de exemplu nivelul de intrare in factiuni, economie, preturile vehiculelor s.a.m.d. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp