Jump to content

Recommended Posts

Posted

De-abia astept,sper sa nu fie economia prea diferita ca m-am obisnuit cu preturile de pe green,iar o casa si un biz cred ca voi putea cumpara strangand bani cu prietenii.GG Shad0w,vom mai vedea pe viitor ce va fi.

Posted

Da

Mda, ce nasol.. noi cum o sa gasim playeri la paintball sa facem misiunea serverul fiind nou, toti o sa munceasca, sau alte misiuni, gen sa sa conducem x km cu masina x, o sa fie o bataie imensa pe diferite masini publice de pe server, macar sa nu se mai primeasca RP in schimbul misiunii facute.

Posted

Frumos, voi fii online la deschidere, ar fii foarte bine daca in primele 2 zile de la deschidere cine intra sa primeasca cont premium daca are si pe blue / red / green.

Asteptam cu nerabdare deschiderea! ;)

Posted

Mda, ce nasol.. noi cum o sa gasim playeri la paintball sa facem misiunea serverul fiind nou, toti o sa munceasca, sau alte misiuni, gen sa sa conducem x km cu masina x, o sa fie o bataie imensa pe diferite masini publice de pe server, macar sa nu se mai primeasca RP in schimbul misiunii facute.

Vor fi dezactivate misiunile ce nu pot fi realizate la inceput.

Cand se va deschide si Orangepanel.bugged.ro?dar aplicatiii la ce level vom putea face?

Panelul serverului va fi deschis inaintea serverului. Nu este nimic anuntat inca legat de acest lucru. Dar avand in vedere anii anteriori, cu cateva zile inainte de server.

Levelul de la care se va putea intra in factiuni va fi afisat pe panel.

Posted

Foarte frumos, inca un server pe bugged e inca si mai frumos. gj

Posted

Panelul orange cand o sa fie?

Si Shad0w, cu questurile alea de pizza, parcurge x km cu un vehicul de tip: sa zicem barca, sper sa le scoti. Sunt foarte inutile pentru orange.

Posted

De ce nu oferiţi cont premium o săptămână la deschiderea orange? Primilor 1500 de playeri, nu cred că strică cu nimic. Abia aştept deschiderea orange, Succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp