Jump to content

Recommended Posts

Posted

GG, Deci cat o sa coste un Infernus? @Shad0w @Kosovoy @CyberNetick

Deocamdata nu sunt anuntate preturile. Se vor anunta pe orangepanel.bugged.ro si cel mai probabil la Dealership.

se vor alege admini?poate iau si eu acea functie. :))

Se vor transfera pentru inceput in total 9 admini de pe celelalte servere Blue / Red / green.

Am și eu o întrebare, după alegerea liderilor, se va putea intra, de exemplu, in departamente fara FH?

In general liderii isi aleg membrii dupa diferite criterii. Nu ai nevoie neaparat de un istoric daca esti nou pe server.

Guest Myhay3
Posted

Gg,adminii de pe blue.bugged.ro se vor muta pe orange,sau vor ramane cativa si pe blue?

Posted (edited)

Am și eu o întrebare, după alegerea liderilor, se va putea intra, de exemplu, in departamente fara FH?

Man, tu cum iti inchipui ca va intra cineva in LSPD / F.B.I / LVPD? Ti se pare ca vor intra mai intai intr-o factiune pasnica sa faca r5 dupa vor aplica la departament ca sa ii poata accepta? Desigur ca vei putea intra si fara FH, daca nu o sa ai 10-15 ore si vei avea deja sanctiuni gen warn. 

Gg,adminii de pe blue.bugged.ro se vor muta pe orange,sau vor ramane cativa si pe blue?

Se vor muta 9 admini, cate 3 de pe fiecare server sau cate 4-5 etc.

Bineînţeles că da, se va putea cumpăra orice din /shop în afară de bani.

Nu vei putea cumpara clan.

Edited by Twig
Posted

Se vor muta in total 9 admini si 9 helperi de pe cele trei servere.

Posted

Am si eu o intrebare, la alegerea liderilor/helperi daca este nevoie, se vor alege si de pe celelate servere (Red/Green/Blue) chiar daca nu au fost lideri/helperi acolo?

Posted

O să scoateți cele 10.000 maşini din dealership?

Aceste delatii le vei afla dupa deschidere. Probabil si pe orange vor fii 10.000 de sloturi.

Am si eu o intrebare, la alegerea liderilor/helperi daca este nevoie, se vor alege si de pe celelate servere (Red/Green/Blue) chiar daca nu au fost lideri/helperi acolo?

Se vor transfera in total 9 admini si helperi de pe celelalte servere. Dupa cateva zile de la deschidere o sa se deschida si aplicatiile pentru helperi. Pentru a primi acolo functie trebuie sa joci doar acolo. Aplicatiile pt lideri se deschid dupa o saptamana si la primele recrutari o sa se verifice istoricul de pe serverul unde a jucat jucatorul X sau Y.

Adica toti o sa aiba o mica sansa sa se remarce pe orange la o functie in staff?

Daca vei juca acolo probabil in viitor vei avea o sansa. Depinde de tine. Pentru inceput se vor transfera 9 admini si 9 helperi de pe celelalte servere.

Posted

Adica trebuie sa joci 60 de min sa ei un payday ?

Nu trebuie sa joci 60 de minute ca sa iei o ora jucata daca joci 3 minute iei 3 minute jucate. Si tot asa hai skype nab.

Posted

Cyber, tu o sa fii admin acolo?

Da, se va muta si el.

Adica trebuie sa joci 60 de min sa ei un payday ?

Pentru a fi contorizat cu o ora jucata trebuie sa joci 60 minute. Nu se mai ofera ora jucata la 31 minute jucate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp