Raul_Cross Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Prin comment-urile de mai sus am citit chestii gen 'unele case si biz-uri se lor licita'. Pana la urma se liciteaza sau se cumpara cand ai level si banii necesari.. ? :| '' Toate casele de pe server vor avea pretul de $10.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara o casa va fi 10. Toate biz-urile de pe server vor avea pretul de $20.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara un biz va fi 15. ''
zanottiSr Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Prin comment-urile de mai sus am citit chestii gen 'unele case si biz-uri se lor licita'. Pana la urma se liciteaza sau se cumpara cand ai level si banii necesari.. ? :| '' Toate casele de pe server vor avea pretul de $10.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara o casa va fi 10. Toate biz-urile de pe server vor avea pretul de $20.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara un biz va fi 15. '' Daca intrii pe " orangepanel.bugged.ro/bid ", vei avea toate bunurile personale (case, business-uri) care se vor licita. Iti trebuie minim level 10 sa detii o casa si minim level 15 sa detii un business. Practic se vor licita toate casele si business-urile.
Raul_Cross Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Daca intrii pe " orangepanel.bugged.ro/bid ", vei avea toate bunurile personale (case, business-uri) care se vor licita. Iti trebuie minim level 10 sa detii o casa si minim level 15 sa detii un business. Practic se vor licita toate casele si business-urile. Eu din cate am inteles, chiar daca sunt in proprietatea lui 'AdmBot' casele - 10kk si biz-urile - 20kk. Nu se liciteaza nimic, gresesc? Edited April 12, 2016 by Raul_Cross
Devil Saints Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Pentru a obtine functia de lider, trebuie sa facia acolo zile si activitate sau se vor alege dupa activitatea pe orange si zilele pe red / blue / green? Multumesc.
All4n Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Cand serverul se va deschide nu vom putea cumpara businessuri direct, adica nu cu licitatie, cum a fost la deschiderea Green?
Joyce Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Pentru a obtine functia de lider, trebuie sa facia acolo zile si activitate sau se vor alege dupa activitatea pe orange si zilele pe red / blue / green? Multumesc. La început se vor alege liderii după trecutul, comportamentul şi FH-ul de pe celelalte servere. Cand serverul se va deschide nu vom putea cumpara businessuri direct, adica nu cu licitatie, cum a fost la deschiderea Green? Ba da, va fii la fel cum a fost şi pe Green.
Bla7oN Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Asteptam cu nerabdare noul server <3 #FortaBugged .
easyw0w Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Nu se vor putea cumpăra case și bizz-uri până pe data de 29 chiar dacă ai level-ul necesar și banii sau am citit eu greșit ?
Shady Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Atentie!!! --> Dupa cum zice Tibi aici: Business-urile o sa poata fi luate prin '' Licitatii ''. Tibi si Shad0w, v-ati gandit vreodata ca de exeplu: se apuca 20 de persoane din alt oras, si nu o sa mai fie corect jocul. --> Sunt sigur ca toti o sa vrea sa fie licitatiile asa: toate biz-urile sa fie puse la pretul de 20.000.000$ si cine face primu level 15 sa il poate cumpara. 1
Fernandez Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) astept deschiderea. wp Edited April 12, 2016 by Fernandez
dani205 Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Acum toata lumea de intreaba ce decizie sa ia: sa continue sa joace pe serverul pe care a jucat pana acum sau sa incerce sa isi ridice standardele jucand pe serverul nou. Aceasta intrebare mi-o pun si eu, nu am ajuns la o concluzie. Sincer ma asteptam ca economia, gamemodeul sa fie ca pe blue. Eu jucand pe Red as fi bucuros sa incerc experiente noi, insa luand in considerare numarul superior de pe blue, acesta va fii unic. S-a ales acest gamemode pentru a atrage mai multi jucatori sa experimenteze.
KaPPa. Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Cel mai bine ar fi sa se voteze: cine vrea ca bizz-urile si casele sa fie la licitatie, sau casele sa fie la 10kk si bizz-urile la 20kk. 1
Bogdan Dascalu Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Nu mi se pare buna ideea cu casele / bizurile la licitatii pentru ca: 1. Nu este egal fara de ceilalti jucatori, daca se apuca 10 din acelasi oras si tine unu cu level mai mare banii pe cont? 2. Au auzit deja vorbe de ``echipe`` care sunt platite cu paysafe. Era mult mai bine inainte: toate casele la level 10 si bizurile la level 15. Edited April 12, 2016 by Republican HBK 1
CyberNeticK Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Prin comment-urile de mai sus am citit chestii gen 'unele case si biz-uri se lor licita'. Pana la urma se liciteaza sau se cumpara cand ai level si banii necesari.. ? :| '' Toate casele de pe server vor avea pretul de $10.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara o casa va fi 10. Toate biz-urile de pe server vor avea pretul de $20.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara un biz va fi 15. '' Nu o sa fie nimic la licitatie dupa ce se deschide server-ul. Numai dupa o perioada, din data de 29.04.2016. Edited April 12, 2016 by CyberNeticK
Shady Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Atentie!!! --> Dupa cum zice Tibi aici: Business-urile o sa poata fi luate prin '' Licitatii ''. Tibi si Shad0w, v-ati gandit vreodata ca de exeplu: se apuca 20 de persoane din alt oras, si nu o sa mai fie corect jocul. --> Sunt sigur ca toti o sa vrea sa fie licitatiile asa: toate biz-urile sa fie puse la pretul de 20.000.000$ si cine face primu level 15 sa il poate cumpara.
CyberNeticK Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Pentru a obtine functia de lider, trebuie sa facia acolo zile si activitate sau se vor alege dupa activitatea pe orange si zilele pe red / blue / green? Multumesc. Pentru inceput dupa ce se deschid aplicatiile vei avea nevoie sa ai zilele necesare in factiuni pe server-ul unde ai jucat si activitate in special pe Orange. Cand serverul se va deschide nu vom putea cumpara businessuri direct, adica nu cu licitatie, cum a fost la deschiderea Green? Licitatiile pentru biz-uri si case se vor deschide dupa doua saptamani de la deschiderea serverului, adica pe data de 29.04.2016. Level-ul necesar pentru o casa o sa fie de 10 iar pentru un biz de 15. Nu se vor putea cumpăra case și bizz-uri până pe data de 29 chiar dacă ai level-ul necesar și banii sau am citit eu greșit ? Licitatiile pentru biz-uri si case se vor deschide dupa doua saptamani de la deschiderea serverului, adica pe data de 29.04.2016. Level-ul necesar pentru o casa o sa fie de 10 iar pentru un biz de 15. Acum toata lumea de intreaba ce decizie sa ia: sa continue sa joace pe serverul pe care a jucat pana acum sau sa incerce sa isi ridice standardele jucand pe serverul nou. Aceasta intrebare mi-o pun si eu, nu am ajuns la o concluzie. Sincer ma asteptam ca economia, gamemodeul sa fie ca pe blue. Eu jucand pe Red as fi bucuros sa incerc experiente noi, insa luand in considerare numarul superior de pe blue, acesta va fii unic. S-a ales acest gamemode pentru a atrage mai multi jucatori sa experimenteze. Economia va fi la fel ca si cea de pe Red / Green. Cel mai bine ar fi sa se voteze: cine vrea ca bizz-urile si casele sa fie la licitatie, sau casele sa fie la 10kk si bizz-urile la 20kk. S-a decis ca cel mai bine este sa fie licitatii pentru toate bunurile.
Raul_Cross Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Deci in concluzie, in intervalul 15.04.2016 - 28.04.2016 cand avem level-ul necesar si banii putem cumpara case, respectiv biz-uri, iar incepand din 29.04.2016 totul intra la licitatii? Edited April 12, 2016 by Raul_Cross
xSAFe Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Da eu il astept cu nerabdare, cat despre faza cu licitatiile nu imi place, mai bine era cum a zis colegul de mai sus "Cine face primul level 15 il poate cumpara", nah.. voi avea numele "Michael". Succes si va astept.
Joyce Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Atentie!!! --> Dupa cum zice Tibi aici: Business-urile o sa poata fi luate prin '' Licitatii ''. Tibi si Shad0w, v-ati gandit vreodata ca de exeplu: se apuca 20 de persoane din alt oras, si nu o sa mai fie corect jocul. --> Sunt sigur ca toti o sa vrea sa fie licitatiile asa: toate biz-urile sa fie puse la pretul de 20.000.000$ si cine face primu level 15 sa il poate cumpara. Şi aşa se pot pune 20 de jucători sa facă bani şi tot aceeaşi chestie e. Deci in concluzie, in intervalul 15.04.2016 - 28.04.2016 cand avem level-ul necesar si banii putem cumpara case, respectiv biz-uri, iar incepand din 29.04.2016 totul intra la licitatii? Toate business-urile şi casele se licitează pe data de 29.04.2016 folosind comanda /bid.
Arrow_ Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Deci @Shad0w @Tibi eu nu am inteles care e treaba casele si bizurile se vor licita sau vor fi puse la stat cu 10kk casa si 20kk bizul? Citez: "Licitatiile pentru biz-uri si case se vor deschide dupa doua saptamani de la deschiderea serverului, adica pe data de 29.04.2016.Toate casele de pe server vor avea pretul de $10.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara o casa va fi 10.Toate biz-urile de pe server vor avea pretul de $20.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara un biz va fi 15."
CyberNeticK Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Deci in concluzie, in intervalul 15.04.2016 - 28.04.2016 cand avem level-ul necesar si banii putem cumpara case, respectiv biz-uri, iar incepand din 29.04.2016 totul intra la licitatii? Toate bunurile vor fi la licitație dupa doua săptămâni de la deschidere. Nu o sa poti cumpara inainte casa / biz. Deci @Shad0w @Tibi eu nu am inteles care e treaba casele si bizurile se vor licita sau vor fi puse la stat cu 10kk casa si 20kk bizul? Citez: "Licitatiile pentru biz-uri si case se vor deschide dupa doua saptamani de la deschiderea serverului, adica pe data de 29.04.2016. Toate casele de pe server vor avea pretul de $10.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara o casa va fi 10. Toate biz-urile de pe server vor avea pretul de $20.000.000 la inceput. Levelul necesar pentru a cumpara un biz va fi 15." Toate bunurile vor fi la licitație dupa doua săptămâni de la deschidere.
OctavianParos Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Ma bucura faptul ca, exista cineva in Romania care isi da interesul pentru propria sa comunitate. Big up!
Recommended Posts