Jump to content

Recommended Posts

Posted

Liderii se vor alege dupa activitatea lor sau si dupa alte criterii?

Liderii se vor alege in functie de istoricul de pe serverul unde a jucat (activitate, comportament, zile in facțiuni, etc).

Sper sa fie economia mai mare. :)

Va fi mai scăzută fată de celelalte servere.

Posted

Deci daca eu numai am niciun cont pe cele 3 servere ale comunitatii numai am sansa sa fac parte din staff?

Daca o sa ai activitate si seriozitate pe contul de pe orange o sa ai sanse sa intrii in Staff

Posted

Va fii o reducere la punctele premium, adica se vor acorda cu 30 la suta mai multe puncte in perioada deschiderii server-ului Orange?

Nu. Astfel de reduceri se fac de obicei in perioada sarbatorilor sau a zilelor mai speciale (ex. ziua buGGed).

Se vor face evente cu premii mari, gen echivalentul unui Infernus sau toti vor trebui sa munceasca egal?

Nu. Daca vor fi facute eventuri acestea vor avea premii mici cat sa nu afecteze in vreun fel economie serverului si sa nu ofere altor jucatori avantaje.

• Upvote 1
Posted

Frumos, ideea e ca trebuie sa joci destul de "no-lifer" ca sa prinzi o casa/biz bun, dar pentru un loc in staff va trebui sa fii activ cu timpul, nu doar cand e 1000/1000, d-aia se mai mira unii ca nu-s in STAFF.

Posted

Va fii o reducere la punctele premium, adica se vor acorda cu 30 la suta mai multe puncte in perioada deschiderii server-ului Orange?

Nu sunt anuntate reduceri pentru puncte premium la deschidere.

Cine va fi Owner pe Orange? CyberNeticK?

Asta nu se stie. Ownerii principali sunt Tibi si Shad0w si probabil in viitor o sa aleaga un admin 6.

Posted (edited)

Nu, nu va fii reducere la punctele premium la deschiderea serverului Orange.

Edited by Joyce
Posted

Shad0w in actiune! 

Ai tot respect-ul meu!

Nu mai pot sa ma abtin!, imi doresc foarte mult sa se deschida orange.

Posted

Frumos, doar ca era mai bine sa fie casele si biz-urile la licitatii. Felicitari!

De ce ar fi frumos sa fie la licitatie? Mai bine asa ca orice player sa aibe sansa la o casa/bizz, asa muncesc 5 prietenii ca nebunii si isi cumpara cnn.. mai bine e sa aibe toti bani de cnn sau un biz bun si care are noroc sa-l cumpere. 

Posted

De ce ar fi frumos sa fie la licitatie? Mai bine asa ca orice player sa aibe sansa la o casa/bizz, asa muncesc 5 prietenii ca nebunii si isi cumpara cnn.. mai bine e sa aibe toti bani de cnn sau un biz bun si care are noroc sa-l cumpere. 

Crezi ca asa nu pot munci 5 prieteni si sa isi ia un biz/casa? Defapt, asa si-l pot lua mai repede.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp