SkyWaTe Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Abia astept sa se deschida orange.bugged.ro !!! FORTZA !!!
CyberNeticK Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Liderii se vor alege dupa activitatea lor sau si dupa alte criterii? Liderii se vor alege in functie de istoricul de pe serverul unde a jucat (activitate, comportament, zile in facțiuni, etc). Sper sa fie economia mai mare. :) Va fi mai scăzută fată de celelalte servere.
Alex.Bugged Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Frumos dar eu nu voi juca pe el, raman doar pe blue. :))
Kezop6. Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Oricum, astept cu multa nerabdare deschiderea! Mereu mai sus ca si rivala!
EndekAdv Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Deci daca eu numai am niciun cont pe cele 3 servere ale comunitatii numai am sansa sa fac parte din staff? Daca o sa ai activitate si seriozitate pe contul de pe orange o sa ai sanse sa intrii in Staff
Gheorghe-Hagi Mitroi Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Va fii o reducere la punctele premium, adica se vor acorda cu 30 la suta mai multe puncte in perioada deschiderii server-ului Orange?
xTekken. Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Se vor face evente cu premii mari, gen echivalentul unui Infernus sau toti vor trebui sa munceasca egal?
Kosovoy Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Va fii o reducere la punctele premium, adica se vor acorda cu 30 la suta mai multe puncte in perioada deschiderii server-ului Orange? Nu. Astfel de reduceri se fac de obicei in perioada sarbatorilor sau a zilelor mai speciale (ex. ziua buGGed). Se vor face evente cu premii mari, gen echivalentul unui Infernus sau toti vor trebui sa munceasca egal? Nu. Daca vor fi facute eventuri acestea vor avea premii mici cat sa nu afecteze in vreun fel economie serverului si sa nu ofere altor jucatori avantaje. 1
RITTEX Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Frumos, ideea e ca trebuie sa joci destul de "no-lifer" ca sa prinzi o casa/biz bun, dar pentru un loc in staff va trebui sa fii activ cu timpul, nu doar cand e 1000/1000, d-aia se mai mira unii ca nu-s in STAFF.
Gheorghe-Hagi Mitroi Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Cine va fi Owner pe Orange? CyberNeticK?
CyberNeticK Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Va fii o reducere la punctele premium, adica se vor acorda cu 30 la suta mai multe puncte in perioada deschiderii server-ului Orange? Nu sunt anuntate reduceri pentru puncte premium la deschidere. Cine va fi Owner pe Orange? CyberNeticK? Asta nu se stie. Ownerii principali sunt Tibi si Shad0w si probabil in viitor o sa aleaga un admin 6.
Joyce Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) Va fii o reducere la punctele premium, adica se vor acorda cu 30 la suta mai multe puncte in perioada deschiderii server-ului Orange? Nu, nu va fii reducere la punctele premium la deschiderea serverului Orange. Edited April 8, 2016 by Joyce
D3CKyw Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 ★ Shad0w in actiune! ★ Ai tot respect-ul meu! Nu mai pot sa ma abtin!, imi doresc foarte mult sa se deschida orange.
Gheorghe-Hagi Mitroi Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 ★ Shad0w in actiune! ★ Ai tot respect-ul meu! Nu mai pot sa ma abtin!, imi doresc foarte mult sa se deschida orange. Si eu la fel. :))
M1hai Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 O bună oportunitate pentru cei care nu au reușit să exceleze pe blue, red respectiv green. Bravo și mulțumim!
Pancu Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Abia astept marea deschidere! BuGGed cea mai tare comunitate! ;)
By MeDioN Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Frumos, doar ca era mai bine sa fie casele si biz-urile la licitatii. Felicitari! De ce ar fi frumos sa fie la licitatie? Mai bine asa ca orice player sa aibe sansa la o casa/bizz, asa muncesc 5 prietenii ca nebunii si isi cumpara cnn.. mai bine e sa aibe toti bani de cnn sau un biz bun si care are noroc sa-l cumpere.
Daeso. Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 De ce ar fi frumos sa fie la licitatie? Mai bine asa ca orice player sa aibe sansa la o casa/bizz, asa muncesc 5 prietenii ca nebunii si isi cumpara cnn.. mai bine e sa aibe toti bani de cnn sau un biz bun si care are noroc sa-l cumpere. Crezi ca asa nu pot munci 5 prieteni si sa isi ia un biz/casa? Defapt, asa si-l pot lua mai repede.
Recommended Posts