Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Colony

O scurta prezentare: Acest nab se filmeaza cu cits la war si pune efect pe primul glont ca sa nu se vada cum ii fuge tinta :)) Secundele 10-15.

19-21 30-36 16-28 57-59 Mai departe puteti vedea si voi, jegos de om.

Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=riyTlZrRi1U

O sa deschid o reclamatie cu logurile de la war cu tot sa se vada ca a fost acum cateva zile, Colony, l-a intrebat pe BROCK daca zice cineva ceva de el pe /l pentru ca joaca cu raport.rbe.

Edited by ZEW CristiaN
Posted

Nu e singurul.

Pe serveru' unde filmeaza el s-au strans toti codatii banati aici, joaca acolo cu cheatz ca nu ii ia nimeni la tw, csf, jmekery s ey

Posted (edited)

Nu e singurul.

Pe serveru' unde filmeaza el s-au strans toti codatii banati aici, joaca acolo cu cheatz ca nu ii ia nimeni la tw, csf, jmekery s ey

Am vazut clipul, vad ca l-a facut privat, sa nu-l mai vada nimeni ;)

Cam ai dreptate, cam toata lumea se filmeaza asa, cu tot felul de efecte crezand ca nu se vede aimu'

N-ai csf

Exista si specimene tipul lu Colony dar exista si oameni care se filmeaza sa dovedeasca EXACT OPUSUL CA NU FOLOSESC ASA CEVA!

Edited by LuckyLucianoBRAND
  • Upvote 2
Posted

Subiectul video-ului: Colony

O scurta prezentare: Acest nab se filmeaza cu cits la war si pune efect pe primul glont ca sa nu se vada cum ii fuge tinta :)) Secundele 10-15.

19-21 30-36 16-28 57-59 Mai departe puteti vedea si voi, jegos de om.

Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=riyTlZrRi1U

O sa deschid o reclamatie cu logurile de la war cu tot sa se vada ca a fost acum cateva zile, Colony, l-a intrebat pe BROCK daca zice cineva ceva de el pe /l pentru ca joaca cu raport.rbe.

"sa-mi zici daca zice cineva pe /l de mine. ca dau power" f*tuti mortii m*-tii, cum adica dai power cu aim Doamne. Mi-a povestit cum isi ascundea codu, am jucat odata pe un sv cu el si nu ii era rusine sa zica ca a fost lider si juca cu aim.

Posted

Exista si specimene tipul lu Colony dar exista si oameni care se filmeaza sa dovedeasca EXACT OPUSUL CA NU FOLOSESC ASA CEVA!

Ai mare dreptate aici.

Sunt si au fost mereu membri buni in mafii care n-au folosit cheats niciodata, dar specimelene ca colony asta si restul nu prea pot sa le agreez de niciun fel. Nu inteleg care-i satisfactia in a juca cu cod in mafii, ce arati? Ca esti bun o saptamana si la primul TW facut calumea pici.

Csf, n-ai csf.

Ps, frumos videoclip-u' de aseara. :d

Posted (edited)

Ce paleta. Cat de nab sa fii ? Amice, da-ti uninstall la joc. Te-ai facut de cacao maxim. Uite cum sta lipita tinta de caractere si cum iti sare. Mai si zici "power". Lol, da-ti foc, faci umbra pamantului degeaba. Salut. =)))))))))))))))))))))))))))

PS: Dubai: http://greenpanel.bugged.ro/profile/KRAWiUS

Edited by DEFUSED
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp